SET DE TÍTOL

L'Europa, disparat al capdavant

EuropaPocs podien pensar que, amb 0-1 al descans, el partit acabaria amb un set de tennis al marcador favorable als escapulats. Però el líder de la lliga és molt líder i va repassar el seu rival a la represa quan va activar tota la seva maquinària. L'equip de Gatell avança amb pas ferm cap al títol de lliga. Molt hauria de canviar tot en la recta final del curs esportiu.

.

No es preveia un partit complicat “a priori” i així ho semblava quan els de Gràcia van tenir dues clares oportunitats de bon començament ( Eric de cap al 4’ i en un u contra u al 17’) i els de Girona es dedicaven a perdre el temps des del primer minut. De sobte el partit va fer un tomb al minut 23 quan a la sortida d’una falta, un rebot afavoria Roger Salanova que aconseguia batre Quim. L’Europa, lluny de reaccionar es va encomanar del futbol cansí del Gironès que encara va tenir alguna ocasió més ( 28’ i 32’) per ampliar el seu avantatge.

Els escapulats, sense fer un bon joc, van tenir l’empat a l’abast a les botes de Dadi: al 38’ va disparar alt i al 42’ va ser el porter qui va evitar el gol. La intensitat de l’equip no era la correcta tenint en compte que els tres punts eren molt importants per mantenir distàncies amb els perseguidors a la taula. Novament al descans Ramon Gatell va aconseguir que l’equip entrés al partit. Als sis minuts de la represa Guti aconseguia l’empat de xut creuat i dos minuts més tard Guillem Josa aconseguia capgirar el marcador. Feina feta, però podia haver-se complicat el partit quan al 67’ Pau havia d’abandonar el terreny de joc per doble amonestació si no hagués estat perquè un minut més tard s’equilibraven les forces amb l’expulsió d'Óscar.

Al 75’ Roger sentenciava el partit, assistit per Marc, i amb una precisa vaselina superava Jordi i posava el 3-1 al marcador. A partir d’aquí els visitants van abaixar el braços. Pablo al 77’amb col.laboració del porter, novament Roger al caçar una pilota que el Marc estavellava al pal 79’ i Miki al 84’ rematant de primera una centrada del Roger, tancaven el marcador amb un 6-1 un xic excesiu pel joc desplegat. Un Europa de dues cares que, si no fos perquè el rival va ser feble “a posteriori”, es podia haver deixat part de la renda que tant ha costat aconseguir.

Lliga · J26 · (21/04/12)

EUROPA: Quim, Joan, Pau, Christian, Suca (Vernet, 79'), Dadi (Roger, 62'), Guillem Josa, Marc (Oriol, 79'), Ferran (Pablo, 75'), Eric (Miki, 62') i Guti.

GIRONÈS-SABAT: Jordi, Óscar, Iván, Henry, David (Guillem Capellera, 83'), Roger Salanova, Ibán Soto, Roger Comas, Aniol, Norbert (Marc Suñer, 57'), Guillem (Gerard, 57').

ÀRBITRE: Diego Ricci González.

TARGETES: Grogues a Ferran i Pau -dues i expulsió minut 67- (Europa) i a Óscar -dues i expulsió minut 68-, Norbert i l'entrenador visitant (Gironès)

GOLS: 0-1 (Roger Salanova, 23'); 1-1 (Guti, 51'); 2-1 (Guillem Josa, 53'); 3-1 (Roger, 75'); 4-1 (Pablo, 77'); 5-1 (Roger, 79'); 6-1 (Miki, 85').