TRES PILOTES DE PARTIT

El Juvenil B, a un punt del títol

EuropaAmb un nou marcador de tennis, el Juvenil B escapulat es va imposar ahir dimarts a la Gramenet B a domicili. El conjunt dirigit per Ramon Gatell es troba a només un punt de proclamar-se flamant campió de lliga. Al campionat li resten només tres partits per a la seva fi i la distància amb el segon classificat és de nou punts de marge.

.

El rival més directe, el Vilassar, havia tornat a ensopegar. Una victòria dels jugadors graciencs els deixava a un punt del campionat, i aquests no fallen. L'equip va sortir a buscar els tres punts per la via ràpida. Al minut 6 un lliure directe servit per Vernet va inaugurar el marcador: una gran paràbola que es va colar per l'escaire dret del porter Albert. Als 12 de joc, Adri va pentiner un servei de falta de Marc i la pilota va sortir alta per molt poc. Poc després, gol no concedit a Adri per un fora de joc inexistent.

Passat el quart d'hora va arribar el segon: centrada de Guti per l'esquerra i Ferran que va rematar sol dins l'àrea petita. Al minut 27 la sentència: córner servit per Marc i Guillem Josa, amb l'espatlla, va anotar el 0-3. Encara podia haver marcat l'Europa algun gol més abans del descans, però l'escaire va rebutjar un potent xut d'Adri. Els de Gràcia van aixecar el peu de l'accelerador i la Grama ho intentava, però només en jugades a pilota parada creava cert perill. A la represa més del mateix. Una bona aturada de Quim per començar i una doble oportunitat de Guti van precedir el 0-4 al minut 47: una bona paret entre Adri i Miki va deixar sol el primer, que de xut ras batia el porter Albert.

Tres minuts més tard els de Santa Coloma van retallar distàncies en rematar Esteve un servei de córner a la xarxa, era l'1-4. Dos minuts més tard una fotocòpia del segon gol: centrada de Guti i rematada de Ferran sense oposició, 1-5. La Grama va passar a controlar el partit, més perquè els de Gràcia li van permetre que no pas per mèrits propis, però tal i com estava el marcador, el partit ja no es podia escapar. Va haver-hi temps per un gol més de la Grama quan Dani Hernández va aprofitar una passada d'un company en clar fora de joc, superant Quim. Corria el minut 63 i el resultat era de 2-5. Faltava arrodonir-ho per aconseguir un resultat encara més rodó. Al minut 89, Èric, de penal per unes clares mans, , feia el sisè i ens donava el titular..

Lliga · J27 · (01/05/12)

GRAMENET B: Albert, Sergi, Jordi ( Dani Romero, 58'), Carlo, Àlex ( Oriol Hernández, 46'), Pol ( Cristian Calispa, 46'), Esteve ( Pol, 69'), David, Adrià Expósito, Hamed ( Dani Hernández, 46') i Borja ( Hamza, 46').

EUROPA: Quim, Joan, Christian, Vernet, Suca ( Oriol, 58'), Guillem Josa, Adri ( Dadi, 58'), Marc ( Roger, 72'), Ferran ( Pablo, 72'), Miki ( Eric, 72') i Guti.

ÀRBITRE: Abraham Martínez Saez.

TARGETES: cap.

GOLS: 0-1 ( Vernet, 6'), 0-2 ( Ferran, 18'), 0-3 ( Guillem Josa, 27'), 0-4 ( Adri, 47'), 1-4 ( Esteve, 50'), 1-5 ( Ferran, 52'), 2-5 ( Dani Hernández, 63') i 2-6 ( Èric -p-, 89') .