LA FESTA ES FA ESPERAR

El títol s'haurà de celebrar a casa

EuropaEl títol de lliga pot esperar una setmana més pel Juvenil B de l'Europa, que en un partit complicat va quedar-se a un pas de sumar el punt que li faltava per alçar-se amb el campionat del grup 4 de Preferent. La pitjor notícia del partit, al marge de la derrota, la lesió de Christian. Tot sembla indicar que, malauradament, el futbolista tornarà a passar per quiròfan.

.

El partit no va poder començar pitjor: al primer minut un globus avançat d’Ayub habilitava Seku que batia Guillem en el primer xut a porteria. Cinc minuts més tard es lesionava de gravetat Christian i l’equip va quedat commocionat, tant és així que a la segona arribada a porta al minut 11, el Vilassar posava el 2-0 amb una centrada de Jonas que Seku rematava al primer pal avançant-se a la defensa.  Al minut 14’ Guillem va haver de resoldre un u contra u amb Seku que hauria suposat el tercer dels matalassers. Havien passat uns minuts d’angoixa.

Quan els de Gràcia semblava que es feien amb el control del partit, un altre gerro d’aigua freda: al minut 33’, una falta lateral a la línia de mitjos servida per Jonas era rematada per Guillem Resino que es trobava sense marca dins l’àrea i anotava el 3-0. Els escapulats es van sobreposar i van anar de mica en mica tancant el Vilassar al seu camp en busca de la remuntada. Al 35’ una centrada de Joan per banda dreta va proporcionar un triple remat: el primer de Guti, el segon, de xilena també de Guti -contra el travesser- i el tercer, d’Adri picant-la de cap, aconseguint escurçar distàncies. Un parell d’ocasions a pilota aturada abans del descans van care per l'Europa, però el marcador ja no es va moure. El futbol l’havia posat l’Europa, però els de casa havien posat els gols.

La segona meitat va ser molt diferent. Tot el que els hi havia entrat a la primera meitat als locals, va ser neutralitzat per Guillem Nieto a la segona. Així era l’Europa qui disposava de les millors ocasions: al 55’ Adri rematava de cap una centrada de Guti i al 66’ Roger, sol dins l’àrea, rematava una centrada de Suca, però el porter Toni va estar afortunat en ambdues ocasions. Al 72’ Pau en el segon pal no va arribar a rematar un servei de falta de l’Adri, però a la mija hora de la represa arribava el 3-2: una bona centrada d’Oriol per banda dreta era rematada primer per Miki amb refús del porter i posteriorment per Guti a la xarxa. Mancava un quart d’hora i el miracle era possible. També podien haver sentenciat els locals si no hagués estat perquè Guillem Nieto va tornar a guanyar un altre u contra u a Seku al minut 76. L’Europa va tenir l’empat a les seves mans al minut 80, però ni Miki ni Oriol van arribar a rematar una pilota que es va passejar per la línia de gol.

Lliga · J28 · (05/05/12)

VILASSAR DE MAR: Toni Jiménez, Capel ( Alex, 69’), Olmedos, Omar, Angel, Scott ( Carlos, 61’) , Ayub, Toni González ( Kevin, 61’), Guillem Resina, Seku ( David, 69’), Jonas ( Guillem Muñoz, 90’).

EUROPA: Guillem Nieto, Joan, Pau, Christian (Vernet, 6’), Suca, Guillem Josa ( Dadi, 69’), Adri, Marc ( Roger, 58’) ( Pablo, 90’), Ferran ( Oriol, 58’), Eric ( Miki, 58’), i Guti.

ÀRBITRE: Francisco Rastrero Ordoñez

TARGETES: Grogues a Scott  i Kevin (Vilassar de Mar) i a Pau i Suca  (Europa). Vermella directa per David -minut 88- (Vilassar de Mar).

GOLS: 1-0 ( Seku, 1’), 2-0 ( Seku, 11’), 3-0 ( Guillem Resina, 32’), 3-1 ( Adri, 35’), 3-2 ( Guti, 75’).