GLÒRIA ALS CAMPIONS!

El Juvenil B broda la temporada

EuropaDavant L’Hospitalet es van trobar totes les essències d’aquest meravellós equip que ha dut l’escut del CE Europa al lloc més alt per tercer cop consecutiu: Treball, humilitat, esforç, disciplina i, per sobre de tot, un sentiment. El Juvenil B dirigit per Gatell ja és campió! Aquesta generació està cridada a seguir donant alegries dins l'entitat escapulada.

.

Tot va tenir lloc tal i com estava previst, sense cabuda per a la sorpresa. El guió ja estava escrit: l’himne va acompanyar la sortida de l’equip a l’estadi; els nois del Gatell van lluir una samarreta dedicada per donar ànims al seu company Christian, que va caure greument lesionat la jornada anterior; l’Hospi va fer d'involuntari convidat de pedra i, finalment, l’Europa es va vestir de feina i va anar a guanyar el partit des del primer minut. L'encontre no va tenir història.

L'Europa va disposar des del minut 1 de moltes ocasions per superar el porter, però no va ser fins al 25 que Adri va obrir la llauna. La resta de dianes les va reservar el conjunt escapulat per una segona part d'autèntic festival. Al poc d'haver-se iniciat el segon temps, van tenir lloc qautre minuts màgics consecutius des d'aquell moment. Pablo (51'), Miki (52') i Marc (55') va fer el 4-0. El propi Marc ampliava el marcador deu minuts més tard i Dadi feia el 6-0 al minut 70. Èric, cinc minuts més tard, va tancar la golejada local. Els visitants van fer el de l'honor poc després.

Al minut 81 un altre moment màgic per l'equip: Carlos Igualador entrava per Guti reapareixent després de 22 jornades i després d'haver-se recuperat de la seva greu lesió. El capità li va posar el braçalet: va ser, segurament, la “jugada” més aplaudida per l’afició. Tants van ser el ànims que va tenir fins i tot dues oportunitats per marcar. Al final, 7-1 i Campions. Tot just començava llavors la festa...

Lliga · J29 · (12/05/12)

EUROPA: Quim, Suca ( Dani, 67’), Pau, Vernet, Guti ( Carlos Igualador, 81’), Guillem Josa, Marc, Adri ( Dadi, 57’), Ferran ( Oriol, 67’), Miki ( Eric, 67’)i Pablo ( Joan, 57’).

L’HOSPITALET B: Roberto ( Nicolás, 45’), Shota, Noyon, Vila, Miguel, David, Daniel Plamenov ( Oleg, 45’), Soufian ( Martin Plamenov, 57’), Piotr ( Adrián, 45’), Andreas ( Kilian, 57’) i Pau García.

ÀRBITRE: Juan Ramon Cano Saiz.

TARGETES: Grogues a Miki i Marc (Europa), i Soufian (L'Hospitalet B).

GOLS: 1-0 ( Adri, 25’), 2-0 ( Pablo, 51’), 3-0 ( Miki, 52’), 4-0 ( Marc, 55’), 5-0 ( Marc, 65’), 6-0 ( Dadi, 70’), 7-0 ( Eric, 75’), 7-1 ( Martin Plamenov, 77’).