ELS CAMPIONS TANQUEN LA LLIGA AMB UNA NOVA VICTÒRIA

El Juvenil B posa la cirereta al pastís

EuropaAmb la victòria número onze a domicili, l’Europa tanca la lliga amb números increibles: millor equip local, millor equip visitant, equip menys golejat, segon màxim golejador, segona màxima puntuació de tota la preferent juvenil... En definitiva uns números de campió. La cloenda, a Badalona, va servir per acabar de posar el llacet d'or de l'any esportiu.

.

Partit distès entre els dos equips que ja no es jugaven res en aquesta lliga. El Badalona, que havia acabat quart passés el que passés i l’Europa que ja era el flamant campió. Els locals van complir amb el protocol fent el passadís als de Gràcia i per davant tots dos tenien noranta minuts per disfrutar d’un partit sense tensió. Els nois de Gatell però, van anotar al primer minut quan Vernet va rematar a gol entrant al segon pal una centrada de falta de Roger. L’àrbitre no va donar validesa al gol per un inexistent fora de joc.

El Badalona es feia amb el control del centre del camp però li mancava profunditat i el partit estava avorrit. Poc abans de la mitja hora de joc l’Europa va despertar i es va poder veure alguna ocasió de gol. La diana va arribar de penal al 31’ quan una centrada de Pablo va ser treta amb la mà del cap de l’Eric. Guillem Josa no va fallar. Domini total de l’Europa fins el 43’ on Quim es va lluir en un cara a cara i Dadi va salvar la darrera rematada. La segona meitat també va ser dominada pels graciencs que van poder ampliar l’avantatge al 48’ quan Oriol entrava al segon pal però un defensor va desviar a córner la centrada de Pablo. Al 57’ una mà involuntària de Roger era castigada amb penal. David va posar t l’empat al marcador.

Al minut 71 Igualador va centrar ras per la dreta i Pau venint de darrera va rematar l’1-2 al primer pal. Eren els millors moments dels campions, però en una bona paret al minut 87’ Kevin tornava a nivellar injustament el marcador. Però el 2-2 va durar ben poc: Miki es va quedar sol davant el porter però va cedir a Igualador que va posar la cirereta a la temporada, fent el 2-3 a l’últim minut i aconseguint que tots els jugadors de camp de l’equip haguessin marcat gol durant la competició. Ara a l'equip li toca disputar la Copa Catalunya.

Lliga · J30 · (19/05/12)

BADALONA: Miguel Angel, Kevin, Adri Izquierdo ( Ricardo, 62’), Eric Valdes ( Alex Gutiérrez, 53’), Aitor, Javier, David ( Victor Tomás, 62’), Juanito, Arnau, Angel ( Ignasi, 53’), Jordi.

EUROPA: Quim ( Guillem Nieto, 45’), Joan ( Suca, 53’), Pau, Vernet, Guti ( Joan, 62’), Dadi ( Marc, 62’), Guillem Josa ( Adri, 53’), Roger ( Guillem Josa, 62’) (Roger, 80’), Oriol ( Igualador, 62’), Eric ( Miki, 53’), Pablo ( Ferran, 62’).

ARBITRE: Albert López Martínez.

TARGETES: Groga a Eric Valdes (Badalona).

GOLS: 0-1 ( Guillem Josa, 31’), 1-1 ( David, 57’), 1-2 (Pau, 71’), 2-2 ( Kevin, 87’), 2-3 (Igualador, 88’).