DE PODER SENTENCIAR A PERDRE AL TEMPS DE DESCOMPTE

L'Europa empata al 89 i acaba perdent al 92

Castelldefels - EuropaL'Europa va fer un bon partit a Castelldefels tot i la derrota final. De fet, els d'Albert Ruiz van mostrar serietat i van dominar la segona part. Amb 0-1, l'Europa podria haver sentenciat l'encontre i va veure com els locals li donaven la volta a la situació fins i tot en el propi temps de descompte.

.

Al primer temps el domini de l'encontre va ser altern, amb més arribades a l'àrea per part de l'Europa gràcies als moviments de Mediavilla. Per part local només en un servei de cantonada l'equip escapulat va rebre perill. Al minut 17, Capella, amb un gran xut, fa treure la pols dels guants del porter local quan la pilota fregava l'escaire. Mediavilla, amb un gran desgast, i Capella, amb alguna que altra tímida opció, anaven deixant constància de les arribades visitants.

Amb intercanvis d'intents i anades i vingudes a les dues porteries al final del primer temps, es va arribar al descans. Al segon temps, tot va seguir igual. Ara ataques tu? Doncs ara responc jo. Amb un ritme així, el gol, a una o altra banda havia de caure. Al minut 52, l'Europa va fer efectiu un còrner en que la pilota es va passejar per la línia de gol i només dos minuts més tard Pol va provar de marcar des de fora l'àrea, aturant el porter. El conjunt d'Albert Ruiz va tenir clares opcions fins que Mediavilla, amb un golàs extraordinari (rebuda de pilota d'esquenes i mitja volta a l'escaire), va obrir el marcador. A partir d'aquí, opcions per distanciar-se, com un xut fregant el pal de Capella.

En aquest tram del partit (minut 65), resulta providencial una gran aturada de Cristian  evitant que un xut de falta acabés en gol. Per part gracienca, nova opció de liquidar el partit, amb un xut a la creueta de Pol. No obstant, el que va arribar va ser el gol de l'empat i, sense gairebé temps a adonar-se, el del 2-1 local. El de l'empat va tenir lloc en una acció on el xut de Sergi Guerrero, autor de les dues dianes, va entrar per l'escaire. El segon del jugador castelldefelenc, des del punt de penal.

Tot i el desconcert, l'Europa no li va perdre la cara al partit i va esperar la seva oportunitat per empatar, que va arribar a un minut per a la finalització del temps reglamentari, quan Álvarez va pentinar a gol una falta servida per Llop. El que semblava que acabaria sent un just premi per un Europa que es podria haver en dut el partit, es va convertir en derrota quan Aleix Jiménez, en posició molt dubtosa, va aprofitar-se de l'acció i el dubte dels graciencs per resoldre un partit en que els escapulats mai van merèixer perdre.

20/09/08 · Els Canyars
3a Jornada

CASTELLDEFELS: Yannick, Hidalgo, Eloi (Quique Nieto, 51'), Lavilla, Dani Ortiz, Kevin (Ivan Muñoz, 68'), Ivan Sánchez (Óscar, 85'), Raúl Fernández (Arnau, 74'), Borja, Aleix i Sergi Guerrero.

EUROPA: Cristian, Llop, Joel, Carlos Cortijo (Darin, 45'), Álvarez, Ruben, Álex Cortijo (Musa, 68'), Pol (Kevin, 80'), Mediavilla, Alberto (Luque, 52') i Capella.

ÀRBITRE: López Martínez

TARGETES: Grogues a Eloi, Arnau i Sergi Guerrero (Castelldefels) i a Cristian i Álvarez (Europa)

GOLS: 0-1 (Mediavilla, 57'); 1-1 (Sergi Guerrero, 75'); 2-1 (Sergi Guerrero, 79'); 2-2 (Álvarez,89'); 3-2 (Aleix, 92')