'DÉJÀ VU' AL DESCOMPTE

El Juvenil B torna a perdre al minut 92

Europa - Mercantil'Déjà vu' és el terme francès per referir-se a allò que hom creu haver viscut ja alguna vegada a la seva vida. Just això va tenir ahir el Juvenil B de l'Europa, que venint de perdre al minut 92 el seu partit a Castelldefels de la setmana passada, va tornar a viure la mateixa història ahir a l'estadi. El Mercantil va remuntar un 1-0 per fer-se amb el partit.

.

El Juvenil B de l'Europa va tornar a protagonitzar la mateixa pel·lícula de la setmana passada al tram final del seu encontre, disputat ahir a l'estadi. Quan més abocats a l'atac estaven els escapulats, el Mercantil va treure petroli en temps afegit, tal com va passar en la jornada de lliga de la setmana passada, tornant a quedar-se el conjunt gracienc sense puntuar quan, almenys, ja tenia assegurat un punt.

Al primer temps, Mediavilla va donar el primer avís als deu minuts, després de guanyar per cames a la defensa, però el porter visitant es va lluïr enviant la pilota a còrner. Luque, tres minuts més tard, va gaudir d'un mà a mà que va resoldre també amb encert Dani, el defensor del marc visitant. Novament Mediavilla va posar a prova Dani, qui va tornar a refusar el perill. A partir d'aquell moment, l'encontre va tenir domini altern pels dos equips... fins que Mediavilla, lluitant per una pilota, va encarar porteria i va acabar cedint per a Luque, qui va obrir la llauna del partit.

L'alegria, però, no va durar gaire. Una falta directa, nou minuts més tar del gol de l'Europa, va tornar les taules a l'electrònic del Nou Sardenya. Al segon temps, el joc es va centrar al mig camp. Els dos equips van buscar fer-se amb la pilota i això va permetre veure, malauradament, alguna que altra entrada dura. Fins al minut 73 no es va comptabilitzar una jugada d'atac, protagonitzada per Capella, qui va xutar fora per molt poc. L'Europa ho intentava i el Mercantil, amb un home menys des del minut 62 per expulsió de Burgos, aprofitava per refredar el partit. Mediavilla al minut 81 i Pol al minut 84 van fer tornar a lluïr a Dani sota els pals de la porteria sabadellenca. Quan l'empat ja es donava per bó, una indecisió en defensa va permetre el segon gol visitant, tal com va passar la setmana passada a 'Els Canyars' de Castelldefels.

Fitxa

27/09/08 · Estadi Nou Sardenya
4a Jornada

EUROPA: José, Llop, Joel (Darín, 70'), Carlos Cortijo (Guille, 88'), Álvarez, Ruben, Josep (Alberto, 53'), Pol, Luque (Agudo, 46'), Mediavilla i Capella.

MERCANTIL: Dani, Óscar, Martí, Burgos, Puig, Pérez, Egaña, Bonamic (Adrian, 70'), Navarro (Rius, 82'), Raventós i Raimón (Julián, 82').

ÀRBITRE: López Martínez

TARGETES: Grogues a Pol, Mediavilla i Agudo (Europa) i a Burgos -dues i expulsió minut 62-, Egaña, Navarro, Raventós i Raimón.

GOLS: 1-0 (Luque, 30'); 1-1 (Pérez, 39'); 1-2 (Raventós, 92')