DOLÇ RETORN AL TRIOMF

Salt endavant a la taula en un partit còmode

Juvenil B - U. BellvitgeBalsàmic tast de la victòria, novament a casa, per un Juvenil B que havia entrat en una ratxa de necessitat. L'encontre, amb especial reivindicació dels homes d'atac graciencs (autors dels gols), va quedar decidit i encarrilat als sis minuts de joc, quan l'Europa ja guanyava per 2-0. La victòria permet als homes d'Albert Ruiz fer un salt necessari dins la classificació.

.

Important i necessària victòria la que ha protagonitzat aquesta tarda el segon equip juvenil del club a l'estadi. Triomf i gols per tal d'escalar posicions a la classificació, amb especial menció a l'excel·lent partit d'Alberto i a un incansable Mediavilla. El partit s'ha posat de cara a la primera pilota que ha tocat l'Europa. Un mal refús del porter visitant ha deixat la pilota a Alberto en una immillorable posició per enviar la pilota al fons de la xarxa. En un còrner, cinc minuts després, Álvarez ha pentinat per Mediavilla qui, al segon pal, ha conseguit col·locar la pilota per segona vegada al fons de la xarxa.

Eren moments de domini escapulat amb més ocasions a les seves botes, com una pilota a la que Álex Cortijo no ha arribat per ben poc gràcies a la bona intervenció del porter visitant. La única ocasió clara de la Unificació Bellvitge, una pilota bombejada que ha picat a la part superior del travesser, sortint fora. L'encontre va quedar definitivament encarrilat just abans d'enfilar el túnel de vestuaris. Una falta a la banda dreta ha estat servida per Capella al pal curt, fent el tercer gol de l'Europa.

La segona part ha començat amb imprecisió per part de tots dos conjunts. Un, l'Europa, perquè volia apostar pel màxim control de la pilota i l'altre, el Bellvitge, per intentar una espartana victòria. La moneda va tornar a caure del cantó local en una gran jugada de Mediavilla qui va cedir en darrera instància a Luque per a que de xut ras fes el quart de la tarda. A partir del minut 68 és quan el partit agafa, definitivament, un to monocolor, amb ocasions d'Agudo, Alberto, Ruben i Luque, que no es concreten per ben poc. Fins al final, l'Europa va 'amagar' la pilota i es va assegurar la segona victòria a casa.

Fitxa

10/10/08 · Nou Sardenya
6a Jornada

EUROPA: Cristian, Llop, Joel (Marc, 75'), Carlos Cortijo, Álvarez, Pol (Ruben, 70'), Álex Cortijo (Musa, 51'), Alberto, Mediavilla, Luque i Capella (Agudo, 66').

UNIFICACIÓ BELLVITGE: Sergio, Miguel, Joel, Juanmi, Miguel Ángel, Toni, Marc (Abraham, 66'), Borja (Fran, 53'), Álex (Noel, 53'), Jose i Ricki.

ÀRBITRE: Israel Simón del Pino (Barcelona)

TARGETES: Grogues a Joel, Pol i Agudo (Europa).

GOLS: 1-0 (Alberto, 1'); 2-0 (Mediavilla, 6'); 3-0 (Capella, 45'); 4-0 (Luque, 50').