MASSA PREMI PELS LOCALS

Els quatribarrats treuen suc de les ocasions

Sant Andreu - Juvenil BEl Juvenil B va caure derrotat al derbi de Nacional contra el primer equip juvenil del Sant Andreu a l'estadi Narcís Sala. Els locals van aprofitar al màxim les poques ocasions i d'elles van treure els gols que acabarien sent els definitius d'un partit en que l'Europa no mereixia perdre. Amb només 1-0 al marcador, els escapulats van tenir ocasions per empatar.

.

L'Europa va començar el derbi amb una bona jugada a càrrec de Mediavilla que va acabar amb un xut fora d'Álex Cortijo. Va respondre el Sant Andreu al minut tres, fent lluir al porter Cristian en un mà a mà davant Ian. Fins al minut 10 d'encontre, el domini del 'matx' va ser altern. Al servei d'una falta, Joel no va arribar a rematar de cap per poc. El conjunt quatribarrat va tornar a respondre amb un intent de vaselina que Cristian, no sense dificultats, va enviar a còrner sobre el quart d'hora d'encontre.

El Sant Andreu va començar a despertar a còpia d'accions a pilota aturada. L'Europa, amb un treballador Alberto, va realitzar algun contraatac treient serveis de cantonada com a resultat final. El migcampisme es va fer evident durant deu minuts d'encontre, fins al 35. Mediavilla i Alberto van tenir, per l'Europa, una bona ocasió. El primer va fer una gran jugada de velocitat que va acabar amb un xut refusat pel porter local. Alberto no va poder aprofitar el refús i va enviar el seu xut fora.

Al segon temps, mateixa tònica que el final dels primers 45 minuts. Al segon temps, a poc de l'entrada del local Alberto sorbe el terreny de joc, el jugador andreuenc va aprofitar una jugada desafortunada de l'Europa, plena de pilotes refusades, per fer-se amb la pilota i fer el primer gol de la tarda. Era la tranquil·litat que buscava el Sant Andreu. El conjunt gracienc no va defallir i va seguir intentant marcar el seu gol. Al minut 72, acció polèmica amb un gol 'fantasma' de Luque que va acabar amb l'àrbitre xiulat falta sobre el porter. Eren els moments en que els nois d'Albert Ruiz es van abocar a buscar l'empat amb insistència però sense sort a la recta final de les seves accions.

Just quan més mereixia l'Europa aquest empat, va arribar el segon dels locals. Novament una pilota perduda va acabar en un servei de banda a peus d'Alberto, Ian va rematar la feina sol davant Cristian. L'Europa va poder marcar el gol de l'honor al minut 90, però Luque no va estar afortunat en el remat. El resultat final fa tornar al conjunt escapulat a tastar l'amarg regust de la derrota, però important és no dubtar ni deixar caure la moral en aquest inici complicat de lliga en que els resultats no acompanyen. Justament de grans remuntades i de situacions 'impossibles' capgirades, la història de l'Europa en va plena.