Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA DAMM B DESCONNECTA L'EUROPA I S'EMPORTA LA VICTÒRIA

L'Europa no va tenir un dia gens inspirat

Damm B - Juvenil BAbultada encara que merescuda victòria de la Damm B al Feliu i Codina davant el conjunt escapulat. Els locals, que van exercir molta pressió des de l'inici de l'encontre (amb gol al primer minut) van anotar en moments clau per tal d'assegurar-se la victòria i deixar els punts a casa. A l'Europa li va faltar una mica més de connexió a l'inici del 'matx'.

. 

 

Marcador


Resultat abultat tot i que no posarem ni una sola pega a la victòria cervesera. L'Europa no va estar a l'alçada necessària per guanyar un equip de les característiques dels locals. El partit va començar amb un vendaval local amb gol al primer minut. Fins passat el quart d'hora, clar domini del conjunt vermell i cap arribada a porta dels escapulats. El conjunt gracienc ho intentava però no va aconseguir enganxar línies tot i una bona ocasió al minut 23 en una jugada on Luque va cedir a Albert qui va ser derribat dins l'àrea sense que l'àrbitre veiés cap acció sancionable.

Abans d'acabar el primer temps, dues ocasions de gol per l'Europa. La primera d'Oriol (un cop de cap massa alt) i la segona d'Álex Cortijo (sense encert en el mà a mà amb el porter). La segona meitat va començar amb un intercanvi d'arribades de tots dos equips. Al minut 55, Alberto va marxar de la seva marca i el seu xut va sortir fora per molt poc. Del possible empat es va arribar al gol que va encarrilar el triomf de la Damm. Error defensiu de l'Europa i Parrita que aconseguia el seu segon gol particular de xut creat.

Alberto, que va realitzar un gran treball, va intentar-ho de nou per l'Europa al minut 67, en una falta a la frontal de l'àrea que va fer volar al porter local, que va fer el mateix davant un xut de Musa al minut 72. En temps afegit i mitjançant un servei de cantonada, Peña, de cap, va fer el tercer gol. En definitiva, un mal partit en que l'Europa va pagar cara la desconnexió al primer minut inicial. 

.

Fitxa


01/11/08 · Feliu i Codina
9a Jornada

DAMM B: Isma, Peña, Duran, Ramon, Rocamora, Padilla, Brian (Gabri, 77'), Huete, Parrita (Estrada, 81'), Manel (Medina, 74') i Pardo (Peque, 64').

EUROPA: Cristian, Guille (Marc, 77'), Joel, Carles Cortijo, Álvarez, Aitor (Mario, 72'), Álex Cortijo, Alberto, Luque (Agudo, 77'), Oriol (Musa, 55') i Capella.

ÀRBITRE: Alfonso Oliva Bueno

TARGETES: Grogues a Ramon, Brian i Huete (Damm B) i a Guille, Joel i Carlos Cortijo (Europa).

GOLS: 1-0 (Parrita, 1'); 2-0 (Parrita, 58'); 3-0 (Peña, 90')

 

Imatges

Damm B - Juvenil B

Damm B - Juvenil B

Damm B - Juvenil B

Damm B - Juvenil B

Damm B - Juvenil B

acidH TEB FederacioAcell