ELS PUNTS, A CASA

Cop d'aire fresc pel conjunt escapulat

Juvenil BEl duel d'equips necessitats entre l'Europa i el Terrassa ha caigut del cantó local. Els homes d'Albert Ruiz s'han endut el gat a l'aigua obrint el marcador ben d'hora amb un gol de Capella. La sentència definitiva ha arribat a l'inici del segon temps. L'equip puja tres llocs a la classificació i comença a situar-se en els llocs que el seu joc mereix.

.

Bon partit el que han ofert sobre la gespa del Nou Sardenya tots dos equips. Malgrat el resultat final encaixat pels egarencs, l'equip vermell ha estat el que ha posat més intensitat al principi de l'encontre. De fet, al minut 2 Cristian ha hagut de resoldre una clara ocasió després d'un xut de Jan. El futbol, però, és aquell esport que ens agrada justament per sorprenent. En ple domini rival, ha arribat el primer de la tarda per l'Europa. Genial jugada personal de Capella que ha deixat enrere tothom que li ha sortit al pas i ha superat de fort xut amb la dreta al porter Adrià.

El gol ha provocat més arribades a l'àrea de l'Europa, tot i que el Terrassa seguia ben ficat al partit i es mostrava perillós amb les internades de Boniquet, qui ha tingut una bona actuació. Ocasions per l'Europa gairebé consecutives. Al minut 24, Pol posava a prova al porter egarenc i moments després una falta de Capella ha estat refusada entre el pal de la porteria i els guants d'Adrià. Amb Cristian pendent de resoldre qualsevol intent visitant, s'ha arribat al descans amb avantatge al marcador.

La represa del partit ha portat una primera ocasió de Pol amb un xut des fora l'àrea, desviat per poc. La següent jugada, però, ha acabat a la xarxa. Al minut 51, una gran carrera de Luque ha fet deixar enrere els seus rivals i des de la línia de fons ha servit la pilota per a que Alberto afuselli la porteria rival. Tot i el 2-0, el Terrassa no ha tirat la tovallola i ha buscat la porteria de l'Europa. En aquestes, ha arribat el darrer gol del partit. Una falta servida per Capella ha estat rematada de cap per Álvarez fent passar la pilota per la línia de gol i fent pujar el tercer a l'electrònic.

Gallart ha tingut dues ocasions consecutives per retallar distàncies i Juanito ho podria haver fet acte seguit, però per desesperació de la banqueta visitant, res han pogut fer els visitants per marcar el gol de l'honor. El temps afegit no va tenir incidència d'ocasions i a la seva finalització es va certificar una nova victòria a casa del Juvenil B.