VOLEN ELS PUNTS A LA RECTA FINAL DEL PARTIT A MANLLEU

Els locals marquen tres gols els deu minuts

Manlleu - EuropaAl minut 82 de partit, l'Europa tenia tres punts al sac en la seva visita a Manlleu. Deu minuts més tard, al 92, perdia de dos gols de diferència. Deu minuts fatídics on els locals van aprofitar l'empenta de l'empat per acabar de capgirar el marcador i sumar el triomf amb dos gols més. Novament un partit amb punts perduts als minuts finals d'encontre.

.

Només començar, una sèrie de rebots a la zona defensiva de l'Europa i la pilota cap a dins. No havia donat temps a res i al minut 2 l'Europa ha començat perdent. La primera aproximació escapulada a botes d'Alberto, al minut 7 de joc. Però qui ha tingut més feina en aquest inici de partit ha estat el porter Cristian, amb un recital d'aturades.

L'Europa, més endollat a mida que passaven els minuts, ha marcat el gol de l'empat en un moment d'aquells anomenats psicològics: al minut 42. Gol de xut creuat d'Alberto. Sense temps a que el Manlleu assimilés la nova situació, Joel ha posat per davant al conjunt escapulat al minut 44, rematant de cap una falta servida per Capella. Partit capgirat al descans i canvi de dinàmica a la finalització del primer període del joc

A l'inici de la segona part l'Europa s'ha mostrat seriós i ha dominat el joc. Al minut 69 hi ha hagut una jugada calcada a la del segon gol escapulat, però aquesta vegada el remat de cap ha sortit alt. Més protagonisme per a Cristian, amb un penal aturat al minut 74. Tant el treball com la sort estaven sent amics de l'Europa a partir del gol encaixat a l'inici de l'encontre. No obstant, tot ha canviat radicalment al minut 82. Després d'una jugada de Muni, Ania ha rematat a porta buida fent el gol de l'empat. Sis minuts més tard l'Europa ha comès un error que li ha costat de nou un gol, a càrrec de Pajares i com a 'remat final' l'equip ha hagut de veure com una excel·lent vaselina de Muni ha certificat la victòria local.

.

Fitxa

15/11/08 · Mpal. Manlleu
11a Jornada

MANLLEU: Àlex, Gere (Martí, 71'), Dani (Muni, 46'), Alexis (Ania, 58'), Javi (Pajares, 46'), Fortet, Joel, Piella, Trulls, Sousa i Gerard.

EUROPA: Cristian, Darin, Álvarez, Carlos Cortijo, Joel, Aitor, Álex Cortijo (Musa, 78'), Pol, Luque (Roland, 56'), Alberto (Ruben, 65') i Capella.

ÀRBITRE: José Díaz

TARGETES: Groga a Pol (Europa). Vermelles directes a Roland i Gerard -porter suplent- (Europa).

GOLS: 1-0 (Fortet, 2'); 1-1 (Alberto, 42'); 1-2 (Joel, 44'); 2-2 (Ania, 83'); 3-2 (Pajares, 89'); 4-2 (Muni, 92')