MÉS DEL MATEIX

Espiral negativa de resultats pel Juvenil B

ReusEl Juvenil B de l'Europa ha entrat en una dinàmica de resultats que l'està obligant a seguir a la zona més calenta de la lliga, de la que sembla que el camí no serà curt per sortir-ne. La nota més negativa de tot plegat, a banda de perdre, és fer-ho amb rivals directes per la mateixa lluita. El Reus, que ara supera a la classificació als escapulats, va capgirar un 0-1.

.

El partit va començar de la millor manera possible: primera jugada, primer minut , primera falta i primer gol. Un servei de Capella sobre Darin va propiciar una rematada de cap del jugador escapulat al fons de la xarxa. A partir d'aquest cop dur inicial pels locals, el Reus es va posar el 'mono' de feina i va aconseguir capgirar el resultat en només 16 minuts, marcant dos gols i avisant en més d'una altra ocasió que Cristian, molt encertat, va aconseguir evitar.

Als minuts 7 i 17, Gallego, amb dos gols, va donar la volta al marcador i va fer que el conjunt del Baix Camp oblidés ràpid l'inici advers del primer minut. Al minut 33 va ser l'escapulat Alberto qui va tenir una ocasió, però Mila va desviar el xut del davanter gracienc. La rèplica: un xut d'Eduard al travesser que posaria l'encontre en disposició d'arribar al descans. A la represa, mateixa tònica d'un Reus dominador però que va començar a plantejar la resta de minuts a la contra quan l'Europa es va posar a tocar, això sí, sense crear excessiu perill més enllà de jugades d'estratègia o pilota aturada. Per la seva banda, el porter Cristian, amb les seves intervencions, va evitar rebre més gols a la porteria escapulada.

Mediavilla, que va ser objecte de penal no assenyalat i Musa van posar a prova la defensa reusenca sense sort. El tercer gol del partit va arribar en temps afegit dins un encontre que va tenir la nota negativa de l'agressió del jugador local Botero a l'escapulat Guille, sense cap disputa de pilota ni del joc pel mig i sense haver tocat Botero encara cap pilota en els cinc minuts que portava sobre el terreny de joc. Després d'aquesta derrota, només queda seguir lluitant. No hi ha més opcions.

.

29/11/08 · Camp Nou
13a Jornada

REUS: Mila, Abraham, Frutos, Pablos, Guaita, David, Lucas, Lorenzo, Gallego (Botero, 80'), Eduard (Murciano, 55') i Estanis (Prades, 45').

EUROPA: Cristian, Darin (Guille, 41'), Álvarez, Carlos Cortijo, Joel, Aitor (Ruben, 45'), Álex Cortijo (Musa, 60'), Pol (Luque, 67'), Mediavilla, Alberto i Capella.

ÀRBITRE: Luís Pablo Querol

TARGETES: Grogues a Lorenzo i Estanis (Reus) i a Pol i Ruben (Europa). Vermella directa a Botero -minut 85- (Reus).

GOLS: 0-1 (Darín, 1'); 1-1 (Gallego, 7'); 2-1 (Gallego, 17'); 3-1 (Murciano, 90')