ERA MASSA DIFÍCIL

L'Espanyol B imposa la lògica del potencial

Espanyol BNo arribava a Gràcia el millor rival possible per intentar sortir de la dinàmica negativa de resultats del Juvenil B. Tot i la derrota, amb dos gols de Tello al primer temps, el conjunt d'Albert Ruiz va oferir una millora en la imatge i el joc que hauria de servir per aplicar en properes jornades. Tal com està d'apretada aquesta lliga, un parell de victòries catapultaria l'equip.

.

Era un mal dia per recuperar punts tot i jugar a casa. La visita d'un sempre perillós Espanyol es va saldar amb una nova derrota tot i la millora en el joc de l'Europa, sobretot al segon temps. Les coses es van posar malament quan ja al minut 3, Tello, executant de forma impecable una falta a la frontal de l'àrea, va enviar la pilota al fons de la xarxa sense que el porter Cristian pogués fer res.

L'Europa corria rera la pilota i era el conjunt perico qui dominava tot i que el marcador era massa premi pel poc joc oferit fins al moment. Al minut 21, Cristian va treure una mà providencial després d'una jugada confusa. El primer remat amb perill dels locals, al minut 24, amb un xut fora de Pol, seguit d'una opció de remat de cap de Luque després d'una centrada d'Álex Cortijo. El conjunt escapulat despertava però va ser l'Espanyol qui, aprofitant un error de l'Europa, va veure com novament Tello feia diana, plantant-se sol davant Cristian i superant-lo.

Amb el 0-2 el partit va arribar al descans. A la represa, l'Europa va tenir més empenta i intensitat en el seu joc. Capella va servir una falta al minut 52 tenint una bona oportunitat i més tard Mediavilla va gaudir d'una dobla ocasió resolta per la defensa espanyolista. L'Espanyol B va despertar però l'Europa aguantava bé al darrere, gaudint d'alguna oportunitat més per les ganes de marcar que pel que hauria de dictar el cap. L'objectiu de fer un gol que fiqués del tot l'equip dins el partit no es va aconseguir i els tres punts van marxar del Nou Sardenya.

.

06/12/08 · Nou Sardenya
14a Jornada

EUROPA: Cristian, Guille, Darín, Carles Cortijo, Álvarez, Pol (Marc Pérez, 68'), Álex Cortijo (Alberto, 60'), Aitor (Ruben, 45'), Mediavilla, Luque i Capella (Mario, 80').

ESPANYOL B: Edgar, Cristian, Bonilla, Antonio (Llorach, 87'), Amat, Moncusi, Tello, Mur (Pau, 64'), Ruben (Pablo, 57'), Gabi i Clerk (Chicha, 74').

ÀRBITRE: Guisasola Llopis

TARGETES: Grogues a Álvarez i Ruben -dues i expulsió- (Europa) i a Moncusi, Gabi i Pablo (Espanyol). Vermelles directes a Álvarez -minut 90- (Europa) i a Amat (Espanyol)

GOLS: 0-1 (Tello, 3'); 0-2 (Tello, 38')