Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

MÉS ORDRE I CONCENTRACIÓ, PERÒ NOVA DERROTA A DOMICILI

Els de Tarragona van mostrar-se efectius

NasticPodriem quedar-nos en que el resultat, en definitiva, és el mateix: nou desplaçament, nova derrota. No obstant, el futbol també acaba sent, a la llarga, una suma de sensacions. Les que va donar el Juvenil B a Tarragona conviden a pensar en una millora de l'equip pel que fa a resultats. Els propers partits marcaran el destí immediat d'un equip que va a poc a poc.

. 

 

Marcador


Resultat abultat tot i que no posarem cap pega a la victòria local. Al futbol mana el gol i l'equip que no marca no pot queixar-se. L'Europa va començar el partit seriós i ben posat sobre el terreny de joc, fins i tot ensenyant les ungles amb Luque i Mediavilla com a protagonistes. De totes formes, Guille va treure sota pals una pilota al primer minut que es ficava dins després d'un servei de còrner. Fins al minut 20 l'encontre estava igualat i en el moment menys esperat, Fran va marcar el primer gol després d'aprofitar un refús i després que el seu xut el fes rebotar en un defensa gracienc que va despistar a darrera hora al porter escapulat Cristian.

Tot i això l'Europa no es va arrugar i fins i tot, per les sensacions, semblava remuntable el marcador. Capella va protagonitzar una jugada en que l'equip va estar a punt d'empatar i Luque va fer el mateix en una altra fent una semi-vaselina amb el cap que, no obstant, no va sorprendre al porter Sergio. A la represa, primera intervenció molt d'hora del porter Cristian, decisiu en un xut d'Ayrton. De cop, una intensa pluja acompanyada de vent i fred va caure sobre tota persona que ahir estava al terreny de joc. L'Europa tot i l'aigua intentava jugar la pilota pel terra mentre el Nàstic plantejava el partit a la contra.

Quan millor jugava l'Europa van arribar els dos gols restants del conjunt vermell, tots dos a pilota aturada i tots dos idèntics: de falta lateral rematada de cap. El regust de perdre, com sempre, és dolent, però l'equip gracienc va millorar. L'equip qualitat en té i és qüestió de temps de canalitzar-la via resultats. Des d'aquí felicitem també al Nàstic que, juntament amb el líder, el Barça, és un dels equips que més agrada veure jugar.

.

Fitxa


13/12/08 · Nou Sardenya
15a Jornada

NÀSTIC: Sergio, Fatsini, Vélez (Aitor, 72'), José, Sergi (Aleix, 75'), Edu, Ayrton, Kako, Fran (Vieri, 75'), Bueno i Deiver.

EUROPA: Cristian, Guille, Darin, Carlos Cortijo, Joel, Pol (Mario, 65'), Álex Cortijo, Alberto, Mediavilla (Roland, 71'), Luque i Capella (Marc Pérez, 71').

ÀRBITRE: Bergadà Braña

TARGETES: Grogues a José (Nàstic) i a Carlos Cortijo i Capella (Europa)

GOLS: 1-0 (Fran, 20'); 2-0 (Jose, 64'); 3-0 (Fran, 69')

 

 


 

 

acidH TEB FederacioAcell