L'EUROPA SUMA SET JORNADES SENSE CONÈIXER LA VICTÒRIA

L'equip tanca amb derrota la primera volta

Badalona BAmb una nova derrota, la cinquena consecutiva, va començar l'any el Juvenil B, necessitat cada cop de forma més urgent dun triomf que ajudi a canviar el xip a l'equip. En el duel d'escapulats de la categoria, uns mals primers 25 minuts de l'Europa van condicionar la victòria del Badalona. Els blaus van deixar sentenciat el partit abans d'arribar al descans.

.

Dues parts molt diferenciades, amb uns primers 25 minuts molt dolents dels locals, van ser determinants per a que, novament, els tres punts volessin fora del Nou Sardenya. Quan encara no s'havia complert el primer minut de joc, els visitants ja van enviar un avís amb una pilota al travesser mitjançant Gerad. A partir d'aquí, domini altern i arribades tímides dels dos equips. Això sí, el Badalona amb un equip molt ben posicionat i amb les idees molt clares de la feina que havia vingut a fer a l'estadi gracienc.

Al minut 11 va arribar el primer cop per l'Europa. Centrada d'Isma i remat en pròpia porta de Carles Cortijo en el seu intent de refús, deixant al porter Cristian sense poder fer res per evitar el gol. El Badalona, amb el gol a favor i aprofitant la impaciència de l'Europa, es va fer amo del partit i de nou el travesser va impedir un gol visitant. En un servei de còrner al minut 27, Isma va rematar de cap i va ficar la pilota novament al fons de la xarxa gracienca. L'Europa, més amb el cor que amb el cap, va intentar abocar-se a l'atac, sense gaire èxit en els primers 45 minuts.

A la represa, l'Europa va apretar en busca del gol. Al minut 61 va ser Capella qui va xutar massa alt i al minut 63 fou Igor qui va provar però el porter Kevin va aturar la pilota. Álex Cortijo va tenir també una ocasió, així com Alberto, que va veure com al minut 75 el porter visitant treia el perill amb els peus. L'Europa va merèixer un gol per ficar-se al partit, però aquest no va arribar tot i les ocasions. Al minut 88, doble intervenció del porter badaloní, primer enviant un xut a còrner i després reaccionant de forma espectacular a una xilena de Vallejo. Finalment, 0-2 i derrota davant un equip que va demostrar, amb ofici, el perquè està situat a la zona alta de la lliga.