PREVISIBLE DERROTA PERÒ GRAN MILLORA D'IMATGE DE L'EQUIP

A partir d'ara comença l'autèntica lliga

Barcelona BSobre la gespa del Nou Sardenya es va complir el que venia escrit sobre el paper donada la diferència entre el Barcelona B i l'Europa aquesta temporada. No obstant, l'equip escapulat va millorar molt de forma col·lectiva, i és aquest factor el que haurà d'explotar d'ara en endavant amb els equips de la seva lliga, on es jugarà de veritat el seu destí.

.

Tot i la derrota, bona imatge la que va mostrar a l'estadi el Juvenil B d'Albert Ruiz. El partit es presentava molt més difícil del que ja ho era sobre el paper donada l'epidèmia de grip per la que passa l'equip, les sancions i la dinàmica de les darreres setmanes al campionat. Durant el primer quart d'hora d'encontre, el conjunt gracienc va aguantar molt bé els intents d'atac del segon equip juvenil del Barça.

El conjunt visitant va posar una marxa més al seu ritme de joc i Etock, al minut 23, va gaudir d'una ocasió que va ser el preludi del primer gol del partit. Una centrada de Jonatan va ser rematada de cap per Roberto al fons de la xarxa. L'Europa va intentar respondre amb un xut de Ruben, que va fer un gran partit, que va sortir fregant el pal. Després de fregar el pal va arribar un altre 'pal', aquest en forma de gol visitant, en una posició clara de fora de joc. L'assistent però va donar validesa a la jugada i Reina va fer així el segon de l'equip blaugrana. Abans d'arribar al descans, Mediavilla va ser l'encarregat de posar il·lusió a la parròquia gracienca amb el 1-2, després de rematar un servei de falta.

A la represa, i ben d'hora, Cristian va treure una mà a xut d'una falta servida per Jonathan. L'Europa va sortir a partir d'aquí a per l'empat i quan més augmentava la dinàmica ofensiva va arribar un altre cop blaugrana amb el tercer gol visitant, rebent Espinosa una passada a l'espai i definint sobre la sortida de Cristian. L'Europa no va baixar els braços en cap moment i fins i tot va gaudir d'una ocasió de Capella per retallar en una falta, però la fusta va posar-se del cantó blaugrana refusant el seu xut al minut 72. En una nova falta, servida en aquesta ocasió per Alberto, el gol no donaria l'esquena a l'Europa. El jugador escapulat la va enviar al fons de la xarxa fent el 2-3 que encara donava esperança.

L'equip gracienc va arriscar del tot als darrers minuts per tal d'empatar el partit i fruit d'això les contres del Barça es feien lògicament més perilloses, però havia de ser així, s'havia d'intentar. Una pilota servida ja en temps afegit des de la cantonada va estar a punt de ser l'empat, però Marc Pérez no va arribar per poc a la pentinada enrere de Joel. Del possible empat es va passar al quart gol visitant, en un contraatac letal que va finalitzar amb gol de Braian i que va coincidir amb el final del partit.

.

Fitxa

11/01/09 · Nou Sardenya
19a Jornada

EUROPA: Cristian, Guille (Álex Cortijo, 24'), Darín, Musa (Mario, 76'), Joel, Álvarez, Mediavilla, Igor (Alberto, 56'), Luque (Marc Pérez, 64'), Ruben i Capella.

BARCELONA B: Sergi, Valliu, Blanchart (Gustavo, 63'), Gómez, Planas, Rosell, Reina (Braian, 80'), Espinosa (Dalmau, 63'), Etock (Ella, 76'), Roberto i Jonatan.

ÀRBITRE: Gracia Álvarez

TARGETES: Grogues a Guile, Cristian, Joel i Álvarez (Europa)

GOLS: 0-1 (Roberto, 25'); 0-2 (Reina, 30'); 1-2 (Mediavilla, 40'); 1-3 (Espinosa, 53'); 2-3 (Alberto, 77'); 2-4 (Braian, 90')