IMMILLORABLE OCASIÓ PERDUDA

L'Europa empata un partit que tenia 0-2

PratEl Juvenil B segueix enemistat amb la victòria tot i que al partit disputat ahir al Municipal Sagnier va estar ben a tocar, sobretot després d'un gran inici. La remuntada local, però, va col·locar un 3-2 al marcador que semblava condemnar l'equip escapulat, que va aconseguir empatar. El punt no ajuda gaire a cap equip, però menys a l'Europa, que no veu com sortir del pou.

.

Prat

Punt agredolç el sumat ahir a El Prat de Llobregat, donat que l'equip el que necessita són victòries. El fet de sumar tres punts el va tenir a la mà l'equip gracienc, però una vegada més els errors propis van condemnar l'equip a sumar només un punt. Les taules al marcador van ser justes tenint en compte també la reacció dels locals, que van rebre dos gols en set minuts.

No s'havia arribat a disputar el segon minut de joc quan Musa va enviar en profunditat per Capella qui, després d'una internada, va creuar el seu xut amb l'esquerra fent impossible l'estirada del porter. L'Europa va sortir molt endollat sobre la gespa del Sagnier i en una segona jugada Luque va cedir a Mediavilla a l'àrea, on es va donar mitja volta i va foradar la xarxa fent un molt esperançador 0-2 sense pràcticament haver-se acomodat els dos equips als instants inicials de partit.

L'equip local es mostrava insegur al darrere, però va començar a donar mostres de no donar-se per vençut. La pressió del Prat va provocar al minut onze un error defensiu en un refús que va aprofitar Aaron per retallar distàncies. L'empat 'pota blava' va arribar al minut 22 quan Lluís va realitzar una gran jugada de mèrit i després de retallar un parell de jugadors, va superar la porteria visitant. Tot el treball inicial de l'Europa quedava reduït a quedar-se tot plegat tal com estava abans de començar, en empat a gols... o potser pitjor, amb una moral local crescuda. El conjunt d'Albert Ruiz va despertar amb accions de Musa i Capella que no van obtenir premi.

El segon temps va començar amb el Prat decidit a endur-se el partit. Capella i Joel ho van intentar a pilota aturada prop de l'àrea, però sense sort. Mediavilla al minut 59 va realitzar una internada que va fer lluir al porter local. La contra d'aquesta acció va acabar amb un xut d'Isidro que va refusar Gerard amb la mala sort de caure la pilota a peus del mateix Isidro, que va fer pujar el 3-2 al marcador. Era el minut 60. Quan tot semblava acabar en desastre, Mediavilla va rebre una pilota lluitada per Alberto i va superar la línia de gol donant moral a l'Europa per afrontar la recta final. Alberto i Capella ho van intentar però o bé el porter o la falta de punteria van evitar que el marcador tornés a fer cap variació. L'equip, una setmana més, va acusar la falta de concentració en moments puntuals amb errors que el condemnen a no trobar la fòrmula, de moment, per sortir del pou.

.

17/01/09 · Mpal. Sagnier
20a Jornada

PRAT: Alberto, Marcos, Julio (Edu, 78'), Arnau, Borja, López, Edgar, Lluís, Aaron, Isidro i Vicenç (Quico, 82').

EUROPA: Gerard, Álex Cortijo, Álvarez, Musa (Marc Pérez, 64'), Darin (Joel, 34'), Llop, Mediavilla, Ruben, Luque (Igor, 71'), Alberto i Capella.

ÀRBITRE: Pérez Fuentes

TARGETES: Grogues a Lluís, Aaron i Isidro (Prat) i a Álvarez, Musa i Mediavilla.

GOLS: 0-1 (Capella, 2'); 0-2 (Mediavilla, 7'); 1-2 (Aaron, 11'); 2-2 (Lluís, 22'); 3-2 (Isidro, 60'); 3-3 (Mediavilla, 67')