EN CAIGUDA LLIURE

L'Europa torna a perdre un partit amb 0-2

MercantilL'Europa segueix atrapat en la seva pròpia espiral a la Lliga Nacional. L'equip, necessitat d'un canvi de dinàmica urgent, va tornar a perdre al camp del Mercantil un partit que tenia a favor per 0-2. Aconseguir la permanència es torna cada vegada un objectiu més llunyà pels graciencs. El conjunt escapulat no guanya des del 8 de novembre.

.

Nova derrota als darrers instants del Juvenil B. La crònica la podem començar igual que al darrer partit de la primera volta: ni marcant tres gols s'aconsegueix guanyar un partit i això ve donat perquè el rival, sigui com sigui, sempre fa un gol més que els escapulats. Amb un terreny de joc mullat, la pilota es frenava o bé sortia disparada als instants inicials de l'encontre, per la qual cosa cap dels dos equips era clar dominador. El primer conjunt en encertar contra la porteria rival va ser l'Europa en un servei de falta directa de Musa que, per efecte de l'aigua, se li va complicar al porter local, convertint-se en el 0-1.

El gol va donar ales a l'Europa que va fer el 0-2 cinc minuts més tard, en una pilota lluitada per Alberto i que va acabar a peus de Luque, qui va foradar la porteria rival de xut creuat. Els dos gols van deixar descol·locat al Mercantil, tot i que al quart d'hora de joc, Robert va internar-se a l'àrea per l'esquerre i va superar Gerard de xut creuat, donant vida al conjunt arlequinat. Els locals van passar a dominar i l'Europa es treia la pressió del damunt com podia. El marcador favorable es va aconseguir mantenir fins al descans.

A la represa, el Mercantil no va trigar a aconseguir el seu propòsit. Al minut 54, mal refús de la defensa i Pérez que va enganxar un fort xut per l'escaire. Sort o golàs? Més aviat golàs. Aquesta diana va esperonar als sabadellencs que, uns instants després, van fer el 3-2 en una nova indecisió de la defensa gracienca. L'Europa va intentar respondre i ho va aconseguir a botes d'Alberto, regatejant al porter i fent l'empat a tres gols. La diana torna a animar als homes d'Albert Ruiz, que van començar a aproximar-se a l'àrea. Quan més proper estava el gol per l'Europa, aquest va arribar a l'altra porteria. Al minut 81, Pau va recollir un refús de Gerard en una sortida i el va aprofitar per fer el quart gol local. En temps afegit Capella va tenir un mà a mà amb el porter per establir l'empat, però aquest últim va enviar la pilota a còrner. Res va moure el marcador fins a la fi del partit.

.

01/02/09 · Mpal. Gràcia
21a Jornada

MERCANTIL: Dani, Óscar, Martín, Burgos, Robert, Pérez (Pau, 78'), Egaña, Bonamich (Adrian, 87'), Felipe, Raventós i Rius (Raimon, 59').

EUROPA: Gerard, Llop, Darín, Musa, Joel, Ruben (Pol, 62'), Álex Cortijo (Marc Pérez, 68'), Igor, Luque (Márquez, 86'), Alberto i Capella.

ÀRBITRE: Ricart Comella

TARGETES: Grogues a Pérez i Bonamich (Mercantil) i a Gerard, Darin i Marc Pérez (Europa).

GOLS: 0-1 (Musa, 7'); 0-2 (Luque, 11'); 1-2 (Robert, 15'); 2-2 (Pérez, 54'); 3-2 (Felipe, 58'); 3-3 (Alberto, 66'); 4-3 (Pau, 81')