PER FI !!!

Guanyen un partit tres mesos després

PremiaFeia exactament tres mesos (del 8 de novembre al 8 de febrer) que el Juvenil B de l'Europa no sumava la victòria al campionat de Lliga Nacional. En aquella ocasió va ser un meritori 3-0 al Terrassa i aquest diumenge un patit 2-1 contra un rival més que directe, el Premià. La permanència es troba ara a cinc punts de distància. Les opcions encara es mantenen.

.

Partit de tensió, nervis i molta lluita a totes les zones del camp. El primer quart d'hora va ser de domini altern. Al minut 15, tota la sort que l'equip no va tenir abans es va posar del cantó escapulat. Una centrada de Ruben va crear un embolic en el qual el porter visitant va fer que la pilota arribés al fons de la xarxa. Luque va gaudir quatre minuts més tard d'una nova ocasió amb un xut que Uri va refusar amb dificultats. El gol va motivar als locals a fer-se amos del partit. La següent ocasió escapulada, una centrada de Llop que no va poder ser rematada per Luque, passejant-se la pilota per la línia de gol.

Dos minuts més tard d'aquesta acció, discutit penal de Musa sobre Carbó. El mateix Carbó es va encarregar de xutar-lo però primer el pal i després el porter Cristian, en segona instància, van evitar l'empat. Sense més moviments es va arribar al descans. A la represa, el Premià va sortir disparat a intentar l'empat. Qui va marcar, però, va ser Álex Cortijo, aprofitant una pilota robada per Alberto, qui li va cedir en profunditat per a que aquest, després d'una gran conducció, fes entrar la pilota a la porteria amb un fort xut. El mateix Cortijo va fer lluir al porter visitant en un remat posterior. El Premià, per la seva banda, s'aproximava a pilota aturada. A l'àrea gracienca van tenir lloc diversos còrners consecutius. En el tercer d'ells, Planes va rematar de cap i va fer el gol visitant, cosa que va provocar nervis a l'equip escapulat, que veia com novament en un partit el rival es ficava amb opcions de capgirar el resultat.

Avançat el partit, Capella va tenir una ocasió en que novament Uri va respondre, enviant la pilota a còrner. Al minut 67, el porter Uri va sortir amb tot, passat de voltes, a per Joel. L'àrbitre no va interpretar l'acció com a penal. El Premià va tirar els seus jugadors cap a dalt i l'Europa, per la seva banda, treia aigua de la barca per intentar arribar a port amb els tres punts. Finalment, es van quedar a casa tres mesos més tard.