Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

SEGONA VICTÒRIA CONSECUTIVA!

El Juvenil B, enganxat a la lluita per salvar-se

BellvitgeEl futbol té aquestes coses. Un equip pot passar-se tres mesos sense guanyar i amb dues victòries consecutives enganxar-se al tren dels que lluiten pels mateixos objectius. El Juvenil B ha fet 6 de 6 en punts en set dies contra dos rivals directes i veu més possible sortir del pou tot i que la complicació per fer-ho segueix sent elevada.

. 

 

Marcador

 

El joc de combinació va reaparèixer a les botes del Juvenil B i amb ell un resultat que feia justícia al joc practicat. Tot i que en alguna fase del partit l'equip va tornar a tenir dubtes i a tirar-se enrere, aquesta vegada va predominar el futbol pel terra, un factor que tantes esperances va donar-li a l'equip a la pretemporada i inici de lliga. Alberto va realitzar un gran partit, juntament amb Musa, qui ja al minut 5 va tenir la primera ocasió del partit servint un còrner per a que Oriol rematés fora.

L'Europa tocava i s'anava fent amb el comandament del partit. El premi va arribar al minut 20. Còrner servit per Capella i Oriol que rematava de forma indiscutible al fons de la xarxa. El partit, tal com estava dominat, només se'l podia complicar l'Europa ell solet... i així va ser. Un error en un refús sobre una pilota caiguda a l'àrea gracienca va propiciar que Abraham aprofités per empatar el partit. El conjunt d'Albert Ruiz, però, va reaccionar immediatament amb més ocasions. Al minut 38, gran jugada d'Àlex Cortijo que va cedir a Capella per a que el remat d'aquest últim sortís fregant el pal. La insistència va tenir premi al minut 43, després d'una excel·lent jugada de Mediavilla qui va assistir a Alberto per a que aquest definís amb la seva habitual classe. El gol psicològic va donar ales a l'Europa, que es va mostrar igual de ficat al partit a l'inici de la segona part.

En aquesta represa, Alberto i Oriol van gaudir d'ocasions de gol als minuts 48 i 54. L'intent d'atac de la Unificació Bellvitge es va trobar amb una ordenada defensa gracienca. Al minut 74, Joel va fer-se amb la pilota després d'una sèrie de rebots a la sortida d'un còrner per establir la tranquil·litat definitiva per l'Europa. Una bona assistència per a Capella al minut 81 va estar a punt de significar un quart gol per l'Europa, però aquest, tot i tenir més ocasions fins al final del partit, no va arribar. En definitiva, punts balsàmics per a un equip que, tot i dependre encara dels seus resultats i de la combinació dels altres, té un partit aplaçat contra el Castelldefels que serà veritablement important.

.

Fitxa


14/02/09 · Mpal. Feixa Llarga
23a Jornada

UNIFICACIÓ BELLVITGE: Javi, Manu, Joel, Abrasis, David, Sergi (Marc, 46'), Jesús (Jonathan, 46'), Àlex, RIchi, Toni i Abraham.

EUROPA: Cristian, Llop, Joel (Álvarez, 82'), Musa, Oriol, Pol, Álex Cortijo (Luque, 75'), Ruben, Mediavilla, Alberto (Igor, 90') i Capella.

ÀRBITRE: Raúl Calle Martínez

TARGETES: Grogues a Javi, Álex i Abraham (Bellvitge) i a Llop, Pol i Mediavilla.

GOLS: 0-1 (Oriol, 20'); 1-1 (Abraham, 27'); 1-2 (Alberto, 43'); 1-3 (Joel, 74')

 

Imatges

Bellvitge

Bellvitge

Bellvitge

Bellvitge

 

 

 

acidH TEB FederacioAcell