SURTEN DEL DESCENS!

L'equip suma 9 punts dels darrers 12

CastelldefelsImpressionant ratxa positiva de resultats la que ha acumulat el Juvenil B escapulat en poc més de tres setmanes. De no guanyar ni un partit en tres mesos, l'equip gracienc ha passat a fer una ratxa de 9 punts dels darrers 12 que l'ha fet sortir de la zona de descens directe. Diem directe perquè enguany caldrà estar atents a descensos de Divisió d'Honor.

.

El Juvenil B ha canviat de la nit al dia en tres setmanes. El conjunt escapulat es troba immers en plena ratxa positiva (amb una única ensopegada, diumenge passat, en un partit que tampoc va merèixer perdre) que l'ha fet sortir de les darreres quatre posicions de la Lliga Nacional. Ara mateix, cas d'acabar la lliga, l'Europa estaria salvat a la Nacional. No obstant, el possible descens de tres equips catalans de Divisió d'Honor fa necessari que l'equip assoleixi una plaça més per dalt i així evitar també un descens compensat. Aquest segon objectiu ja queda un pèl més lluny, a quatre punts, però no pas impossible si els jugadors mantenen la mateixa dinàmica.

Al partit d'ahir a la nit, el Castelldefels va gaudir de les dues primeres ocasions. Al minut 7, un xut d'Álex va sortir fregant el pal i al minut 10 Arnau, amb un remat ajustat, va obligar al porter Gerard a treure una mà providencial. El conjunt d'Albert Ruiz es va treure la pressió del damunt de la millor manera possible: fent un gol. No s'havia arribat al quart d'hora de partit quan una falta lateral bombejada al punt de penal va ser rematada per Joel al fons de la xarxa. Amb avantatge al marcador les forces es van nivellar fins que un error defensiu escapulat va convertir-se en un posterior penal d'Oriol a Alexis que l'especialista castelldefelenc Sergi es va encarregar de transformar al més pur estil 'Panenca'... com ja ho va fer en una pena màxima a la primera volta.

Les taules al marcador van presidir el descans del partit. A la represa, l'Europa va donar un fort cop moral al Castelldefels només començar. Un còrner executat al segon pal va ser rematat per Joel qui, amb l'ajuda del travesser, va fer el segon gol pels locals quan encara ningú s'havia acomodat sobre el terreny de joc. Els escapulats es van creure la seva superioritat i la van acabar reflexant sobre la gespa. Mediavilla, en una gran jugada personal, va treure's un cacau de la punta de la bota que el porter Adri va refusar amb encert. A poc menys de vint minuts pel final va arribar el gol de la tranquil·litat. Un contraatac conduït per Álex Cortijo va tenir la defensa visitant pendent dels extrems escapulats que s'obrien per una possible assistència en profunditat. Cortijo va seguir avançant recte a porteria mentre els centrals encara no saltaven a per ell. Quan va estar relativament a prop de la frontal, el jugador gracienc va carregar la cama i va disparar una autèntica bala cap a l'escaire de la porteria d'Adri, convertint-se en un golàs de bandera que certificava una victòria balsàmica pel Juvenil B.

.

24/02/09 · Nou Sardenya
21a Jornada

EUROPA: Gerard, Vallejo, Oriol, Musa, Joel, Álvarez, Mediavilla (Llop, 92'), Ruben, David (Roland, 79'), Álex Cortijo (Igor, 74') i Luque (Marc Pérez, 86')..

CASTELLDEFELS: Adri, Kevin (Kike Nieto, 69'), Eloi, Sillero, Óscar (Dani Ortiz, 69'), Kevin Díez, Borja (Jairo, 54'), Álex (Ivan, 59') Alexis (Cristian, 54'), Arnau i Sergi.

ÀRBITRE: Abraham Martínez Sáez

TARGETES: Groga a Luque (Europa)

GOLS: 1-0 (Joel, 14'); 1-1 (Sergi -p-, 32'); 2-1 (Joel, 47'); 3-1 (Álex Cortijo, 73').