QUINA SEGONA PART !!!

Quatre dels darrers cinc partits guanyats

CornellàAl descans del partit a la Via Fèrria, l'Europa perdia per 2-0. En una memorable segona part, el conjunt escapulat ha marcat cinc gols per certificar una impressionant ratxa de 12 punts dels darrers 15 possibles que li permeten apretar les distàncies entre els rivals directes. Una ratxa que fa recordar a l'equip triomfador de la passada pretemporada.

.

Els que fa temps que seguien aquest equip sabien que més tard o més d'hora el Juvenil B havia de tornar a jugar com sap. Avui l'equip ha tingut dues cares, donat que la primera part ha estat de domini local. A la segona, però, només un equip ha existit sobre el terreny de joc. Malament han començat les coses quan al primer minut, en la primer arribada per banda local, Xavi ha cedit a Lalo qui, a l'àrea petita, ha superat a Gerard. Per part escapulada, l'intent de reacció van ser dues ocasions, de David i Mediavilla, sense finalització. No obstant l'equip estava ficat al partit.

Al minut 17 va arribar el segon gol de l'equip 'B' del Cornellà, molt protestat per la banqueta europeista. Una pilota a l'àrea és rematada per Arias a gol amb possible falta a Gerard sota pals. El gol, però, puja al marcador, deixant l'Europa dues dianes per sota a l'electrònic. El Cornellà s'ha animat sabent que podia fer més gols i ha enviat una pilota al travesser al minut 21. No obstant, fins al final del primer temps i per sort de l'Europa, cap més ocasió a destacar. A la represa, canvi de cara radical del conjunt gracienc. El primer avís escapulat no va ser avís, va ser directament gol. Combinació entre Mediavilla i Álex Cortijo que finalitza amb un xut del primer al fons de la xarxa. Al minut 66, jugada clau. Penal de Marc sobre Álex Cortijo i expulsió del jugador verd en ser el darrer defensa. Mediavilla transforma la pena màxima i els darrers minuts d'encontre que s'afronten amb taules al marcador i superioritat escapulada d'efectius.

Poc ha trigat l'Europa en fer-se seu el 'matx'. Al minut 71, golàs de Capella, qui ha robat una pilota i arribant a l'àrea ha carregat la cama fent un xutàs que ha entrat per l'escaire. Era el just premi a la feina del conjunt d'Albert Ruiz. A onze minuts pel final, còrner servit per Ruben, toca Mediavilla i Joel, que porta tres gols en tres partits, marca el quart. Ja a dos minuts per acabar, signatura final de la maneta escapulada amb gol de Mediavilla després d'una gran jugada entre Ruben i Álex Cortijo. Una victòria que és pur or.

.

Fitxa

28/02/09 · Via Fèrria
25a Jornada

CORNELLÀ B: Jordi, Álex (Amir, 74'), Arias, Trillo, Marc, Marcos, Xavi (Robi, 77'), Luís, Roger (Víctor, 58'), Santamaría (Moreno, 67') i Lalo.

EUROPA: Gerard, Llop, Uri, Musa (Carlos Cortijo, 45'), Joel, Álvarez, Álex Cortijo (Roland, 89'), Pol (Igor, 82'), Mediavilla, Ruben i David (Capella, 58').

ÀRBITRE: José Fco. Pérez

TARGETES: Grogues a Luís i Moreno (Cornellà) i a Llop, Joel, Álex Cortijo i Pol (Europa). Vermella directa a Marc -minut 66- (Cornellà).

GOLS: 1-0 (Lalo, 1'); 2-0 (Arias, 17'); 2-1 (Mediavilla, 49'); 2-2 (Mediavilla -p-, 66'); 2-3 (Capella, 71'); 2-4 (Joel, 79'); 2-5 (Mediavilla, 88').