PUNT AMB GREUGE ARBITRAL

L'equip gracienc s'havia arribat a posar 0-2

TerrassaAmb 0-2 al marcador pel Juvenil B, una molt rigorosa expulsió de Musa i un penal inexistent que va comportar també expulsió, en aquest cas de Joel, van ficar al Terrassa al partit i van permetre l'empat final dels egarencs en un partit que va merèixer guanyar l'equip gracienc. Arrel de l'empat, l'Europa, amb 9 sobre el camp, va saber aguantar el punt.

.

Injust empat del Juvenil B de l'Europa a Terrassa, impulsat per una decisió equivocada del col·legiat. Ens consta que no està fet per mala fe, sinó per un error com pot tenir tothom, però que a la vegada ha estat clamorós i que li ha costat a l'Europa una possible victòria. Només començar el partit, al minut 2, una jugada començada per Pol va convertir-se en una passada en profunditat per David qui, després de regatejar la seva marca, va centrar per a que Álex Cortijo fes un control amb el pit i de xut creuat enviés la pilota al fons de la xarxa.

El conjunt egarenc només va aconseguir crear perill als minuts inicials a pilota aturada. Passat el quart d'hora, segona diana visitant. David, el millor home de l'Europa ahir, va realitzar una jugada magnífica, regatejant tothom qui li sortia al pas i superant la sortida del porter des del punt de penal. Dos grans jugades, un quart d'hora de joc i dos gols. El domini del joc era escapulat i les ocasions també, com una d'Alberto al minut 22 que va anar a topar contra el travesser. A la porteria gracienca, Gerard resolia amb encert els problemes que generava algun atac del Terrassa. A la represa del partit  el conjunt local va sortir descaradament a l'atac davant un Europa indecís. Quan l'Europa va trobar el seu lloc, va avisar amb un xut de Luque al minut 56.

El primer cop dur de la tarda va arribar al minut 65, quan Musa va ser expulsat per segona groga en una decisió rigorosa. A partir d'aquí, el col·legiat va entrar en una sèrie de despropòsits que van treure del partit al conjunt d'Albert Ruiz i que va finalitzar xiulant un penal inexistent per mans de Joel dins l'àrea, agreujat per l'expulsió del jugador escapulat amb vermella directa. El penal el va transformar Donoso, ficant al Terrassa de ple al partit davant 9 jugadors. Al minut 78, Aitor, aprofitant una sèrie de rebots a la sortida d'un còrner, va empatar el partit. Fins al final, ressistència èpica d'un Europa amb dos efectius menys per, com a mínim, sumar un punt dels tres que hauria merescut.

14/03/09
27a Jornada

TERRASSA: Adrià, AItor, David (Jan, 45'), Àlex, Damas (Erencia, 80'), Plaza, Boni, Adri (Donoso, 45'), Dani (Gallart, 62'), Joshua i Jordi.

EUROPA: Gerard, Carles Cortijo, Ruben, Musa, Joel, Álvarez, Álex Cortijo, Pol, Luque (Fede, 69'), Alberto (Roland, 90') i David (Marc Pérez, 92')

ÀRBITRE: Castaño Coso

TARGETES: Grogues a Àlex, Dani i Erencia (Terrassa) i a Luque, Musa -dues i expulsió minut 65- (Europa). Vermella directa a Joel -minut 67- (Europa).

GOLS: 0-1 (Álex Cortijo, 2'): 0-2 (David, 17'); 1-2 (Donoso -p-, 67'); 2-2 (Aitor, 78').