EL JUVENIL B GOLEJA AL MANLLEU I PRESSIONA AL SANT ANDREU

Els escapulats, més a tocar del seu objectiu

ManlleuEl Juvenil B segueix amb la seva escalada particular i ja es troba a només un punt del Sant Andreu, rival que ocupa la plaça que l'equip escapulat vol ocupar. Tot i que un ull estigui posat en què fa el Juvenil A a Divisió d'Honor, l'equip apura les jornades per fer la seva particular feina, intentant assegurar la permanència virtual tot esperant el que faci el 'germà gran'.

.

El partit durant els primers minuts va ser de domini altern tot i que les arribades més clares eren de l'Europa. El Manlleu només va portar perill a pilota aturada. El primer xut a porta va caure al minut 7, després d'una falta perillosa a la frontal de l'àrea que Gerard va aturar. Resposta dels escapulats en un cop de cap de Luque que ha sortit fora. Després d'una sèrie de bones oportunitats (Álvarez, Alberto, Capella...), Luque va tenir una de molt clara en encarar mà a mà al porter Robles, qui va aconseguir enviar la pilota a còrner. Robles va ser, sens dubte, el protagonista del seu equip i el cuplable positiu pels manlleuencs de no rebre més gols.

Després d'un gran nombre d'atacs escapulats, és curiosament el Manlleu qui aconsegueix fer gol, això sí, en fora de joc. La decisió va ser molt protestada pels visitants, però l'assistent ja tenia el banderí aixecat molt abans de l'impacte del remat que acabaria en gol. Aquest gol anul·lat va ser simplement un miratge. L'Europa va tornar a agafar les regnes del partit però el gol no va arribar en tot el primer temps tot i noves ocasions a botes de David i Luque. A la represa, partit més embolicat però amb iniciativa escapulada en tot moment. Després d'una ocasió de Luque en un remat de cap a la sortida d'un còrner, Alberto va estar a punt d'obrir el marcador en un xut que un defensa va treure sobre la línia. Finalment, va arribar el premi. Al minut 62, David va robar la pilota fruit de la pressió i, marxant per velocitat, va picar la pilota sobre la sortida del porter per estrenar el marcador. La tranquil·litat va arribar amb el segon gol, obra de Marc Pérez en aprofitar un refús a xut de David.

La feina va quedar rematada amb els dos darrers gols. El primer al minut 87, obra d'Alberto en rematar de cap i en semivaselina una pilota centrada per Marc Pérez. Sobre el temps reglamentari, el propi Marc Pérez va fer el seu doblet particular en foradar de nou la porteria rival a centrada de Roland. La feina feta i a seguir pensant en l'escalada i en el que faci el Juvenil "A" a Divisió d'Honor.

29/03/09
28a Jornada

EUROPA: Gerard, Llop (Guille,87'), Ruben, Carles Cortijo, Álvarez, Álex Cortijo, Eric (Marc Pérez, 45'), David, Luque (Roland, 87'), Alberto i Capella.

MANLLEU: Robles, Gere (Dani, 73'), Jordi, Martí, Trulls, Javi, Ania (Alexis, 58'), Piella, Sousa, Pallarés i Gerard.

ÀRBITRE: Pérez Bueno

TARGETES: Grogues a Llop, David, Luque i Alberto (Europa) i a Gere, Jordi i Martí (Manlleu).

GOLS: 1-0 (David, 62'); 2-0 (Marc Pérez, 79'); 3-0 (Alberto, 87'); 4-0 (Marc Pérez, 90').