DERROTA CONTRA L'ESPANYOL

Millora de joc de l'Europa a la segona part

Espanyol BEl Juvenil B afrontava, a Sant Adrià, un derbi desigualat que, complint les previsions, es va endur el segon equip de l'Espanyol. No obstant, el conjunt gracienc va donar una molt bona imatge al segon temps (amb un parcial de 1-1). El gol de l'honor dels escapulats el va signar Capella. Tres dels quatre gols dels pericos van arribar al primer temps.

.

El derbi de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià va tenir dos blocs diferenciats. No direm que l'Europa va tenir opció de victòria, però la segona part, va ser millor pels graciencs en joc que no pas la primera. Al primer 'round' l'equip no va tenir 'punch' ni tampoc organització al davant per culpa d'un rival de qualitat. L'Europa, sense idees clares, donava la pilota a l'Espanyol, cosa que els blanc-i-blaus no van desaprofitar.

Molt aviat, al minut 9, Tello es va encarregar de definir el primer gol, enganyant a Gerard en el mà a mà. Un parell de xuts alts de Pol i Alberto van ser les aproximacions de l'Europa. Després d'aquesta tímida reacció, l'Espanyol va tornar a marcar, en rematar Amat una jugada per banda esquerra. Aquest gol va acabar amb un Europa que només creava perill en xuts des de fora l'àrea sense fortuna. A nou minuts d'acabar la primera part, una centrada de Toti va ser rematada per Ruben per fer el 3-0.

A la segona meitat,  l'Europa va decidir proposar quelcom més sobre el terreny de joc. David va protagonitzar una bona jugada que Mediavilla va rematar desviat. El joc de toc va ser el concepte que l'Europa va aplicar per aproximar-se a la porteria contrària. No obstant, no va ser fins al minut 78 que es va gaudir d'una nova bona ocasió, en una pilota robada per Guille, qui va cedir a Capella per a que aquest fes lluir al porter local. Quan més ho intentava l'Europa, va arribar el quart de l'Espanyol en un xut ras i potent des de fora l'àrea. Tot i això, l'Europa va aconseguir per fi marcar el seu golet, obra de Capella, de xut creuat després de recollir una pilota al vèrtex de l'area.

03/05/09 · Ciutat E. Sant Adrià
31a Jornada

ESPANYOL B: Dinu, Bonilla, Joseca, Clerc, Amat (Llorach, 82'), Pau, Tello, Gabri (Borja, 73'), Ruben, Pirulo (Adrian, 53') i Toti (Pablo, 68').

EUROPA: Gerard, Llop, Joel, Álvarez, Ruben, Carles Cortijo (Guille, 45'), Mediavilla (Roland, 68'), Pol, Marc (Capella, 58'), Alberto (Luque, 56') i David.

ÀRBITRE: J.E. Sánchez

TARGETES: Grogues a Gabri i Pablo (Espanyol B) i a Álvarez i Joel (Europa)

GOLS: 1-0 (Tello, 9'); 2-0 (Amat, 27'); 3-0 (Ruben, 36'); 4-0 (Adrian, 86'); 4-1 (Capella, 88').