UNA MANETA PER TANCAR ELS PARTITS AL NOU SARDENYA

El Juvenil B goleja a la Bordeta de Lleida

BordetaEl Juvenil B de l'Europa va acomiadar la temporada al Nou Sardenya amb una golejada (només queda una jornada de lliga, a domicili). Els escapulats van fer-li una 'maneta' a la Bordeta de Lleida en un partit en que, no obstant, van anar gairebé 40 minuts per darrere al marcador. El partit va girar com un mitjó des del gol de l'empat als 64 minuts.

.

Bordeta

Resultat just després del que es va viure al Nou Sardenya. El rival no va merèixer anar per davant al marcador durant tanta estona i, després de capgirar la situació, van arribar les queixes i lamentacions visitants. Cap protesta tenia fonament, donat que l'Europa encara podria parlar, tot i la golejada, de dos penals clars no assenyalats.

L'Europa, amb baixes significatives, van donar un cop d'efecte a la segona part. No obstant, al primer temps la Bordeta va avançar-se al minut 28. Adan va recollir un refús caigut del cel i va engalar una mitja volta davant la que no va poder fer res Gerard. Els escapulats van provar sort mitjançant Mediavilla, Capella i David, però sense fortuna en el gol. Al minut 35 Luque va enviar una pilota al travesser després d'una jugada personal. Resposta idèntica dels lleidatans, enviant la pilota també al travesser en un xut de Raimon. Rèplica gracienca acte seguit, amb una vaselina de David que Borja va enviar a còrner amb la punta dels dits. El propi David va ser objecte d'un penal no assenyalat a poc del final.

Semblava que l'Europa estava barallat amb el gol. Al minut 62, Álex Cortijo va enviar la pilota a la creueta després d'una centrada de David. No obstant, l'empat va acabar arribant. Mediavilla se'n va anar per la banda i la seva centrada la va rematar David, veient com el porter refusava el xut però no podia fer res amb un segon remat de Roland. Amb la moral de l'empat, l'Europa va dominar del tot el partit i va fer el segon acte seguit. Còrner de Capella i remat indiscutible d'Álvarez. Sis minuts més tard, la 'puntilla' d'Álex Cortijo. A la recta final i amb un home menys, els visitants van pagar la seva falta d'ambició en el joc i es van endur un parell de gols més. El quart, obra de Mediavilla després d'una jugada personal. Roland va certificar la 'maneta' en un remat de cap a la sortida d'un còrner.

16/05/09 · Nou Sardenya
33a Jornada

EUROPA: Gerard, Guille (Roland, 60'), Llop, Musa, Álvarez, Pol, Mediavilla, Álex Cortijo, Luque (Carlos Cortijo, 52'), David i Capella (Marc, 68').

BORDETA LLEIDA: Borja, Edu, Català (Galceran, 76'), Masia, Vallés, Falcés (Nacho, 79'), Mikel (Quico, 79'), Tarrago, Eros, Adan i Raimon.

ÀRBITRE: Carlos Rodríguez

TARGETES: Grogues a Borja -dues i expulsió- i a Català (Bordeta).

GOLS: 0-1 (Adan, 28'); 1-1 (Roland, 64'); 2-1 (Álvarez, 66'); 3-1 (Álex Cortijo, 72'); 4-1 (Mediavilla, 86'); 5-1 (Roland, 89').