EL DUEL FINAL, PEL BADALONA

El triomf de l'escapulari blanc tanca la lliga

BadalonaEl Badalona B es va imposar en el duel de segons equips juvenils que tancava la participació de tots dos conjunts a la Lliga Nacional. Tot i estar salvats, badalonins i graciencs militaran l'any vinent a Preferent per culpa del descens dels seus equips "A" de Divisió d'Honor. La lliga s'acaba i ara toca pensar en planificar la propera temporada.

.

Punt i final a la temporada amb derrota davant un gran equip, que ho ha demostrat ser al llarg de tot el campionat. El resultat final és just donat que tots dos equips van buscar la porteria en tot moment amb domini alter tot i que el Badalona B tenia més arribada a l'àrea. Una falta a la frontal de l'àrea al minut 22 va fer que Diego fes arribar la pilota per l'escaire, lluny de l'abast de José. A la mitja hora, una jugada desafortunada en que Ruben va intentar refusar una centrada de Borrasser es va acabar convertint en un gol en pròpia porta que encarrilava el duel pels locals.

La resposta dels de l'escapulari blau va anar a càrrec de Ruben, dos minuts més tard, xutant una falta lateral que va anar a picar directament al travesser. Just al darrer minut del primer temps, Nacarino va recollir un refús de Guille i va col·locar de primeres la pilota per l'escaire, aconseguint un gol excel·lent davant el qual l'únic que es pot fer és aplaudir. A la represa, l'Europa es va fer amb el partit i va aprofitar la primera oportunitat. Marc va recollir una pilota pentinada per Ruben i va superar de xut creuat davant Kevin, retallant distàncies. Al minut 68, Kevin va treure una providencial mà a xut de Musa. L'equip d'Albert Ruiz estava confiat en apropar-se al marcador i així va ser, amb la materialització del 3-2. Mediavilla se'n va anar per velocitat i la seva centrada enrere la va aprofitar perfectament Capella.

En ple intent d'igualada visitant, una jugada desafortunada al minut 81, després d'una molt correcte aplicació de la llei de l'avantatge per part del col·legiat, Moreno va superar a José i va establir el marcador de 4-2 que ja seria definitiu fins al final del partit. El xiulet de l'àrbitre va posar punt i final a una temporada en que l'Europa B ha anat de menys a més per acabar fora del descens matemàtic, tot i que les circumstàncies l'obliguin a baixar. Sens dubte, el millor record és el grup humà que deixa aquest equip i amb el qual ha estat molt agradable fer qualsevol tasca periodística sobre ells.

Fitxa

23/05/09 · Camp del Centenari
34a Jornada

BADALONA B: Kevin, Casals, Gómez (Poño, 74'), Meca, Viñalonga, Oriol, Diego, Quique (Fernández, 57'), Moreno, Nacarino (Xavi, 54') i Borrasser.

EUROPA: Jose, Guille (Llop, 45'), Joel, Ruben, Musa, Pol, Álex Cortijo (Capella, 45'), Carles Cortijo (Álvarez, 45'), Luque, Mediavilla i Roland (Marc, 45').

ÀRBITRE: Alfonso Oliva Bueno

TARGETES: Grogues a Joel, Ruben, Mediavilla i Llop (Europa)

GOLS: 1-0 (Diego, 22'); 2-0 (Ruben -pp-, 30'); 3-0 (Nacarino, 45'); 3-1 (Marc, 50'); 3-2 (Capella, 77'); 4-2 (Moreno, 81').