Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL JUVENIL B TORNA A COBRAR PROTAGONISME A CEEUROPA.CAT

Seguiment i cròniques jornada a jornada

Primer EquipLa temporada 2008/2009, quan el Juvenil B de l'Europa va militar a Lliga Nacional -amb l'equip "A" a Divisió d'Honor- ceeuropa.cat va apostar pel seguiment del segon equip juvenil de forma regular. Enguany, l'equip que actualment entrena Jesús Mariano Angoy tornarà a primera pàgina de l'actualitat que cobreix el portal web oficial de l'entitat escapulada.

 

El proper cap de setmana comencen la majoria de lligues de futbol de base i també la corresponent al grup 4 de la Preferent Juvenil, on estarà enquadrat el Juvenil B gracienc al costat dels primers equips d'històrics barcelonins com el Júpiter o el Sants i al costat del també equip "B" del Sant Andreu. A partir de la propera setmana, les cròniques de l'equip es publicaran cada jornada a ceeuropa.cat, fent seguiment de les evolucions del segon màxim exponent de base escapulat.

 

Juvenil B
Imatge del darrer amistós del Juvenil B aquest dissabte, a casa contra el Gavà

 

 

A ningú se li escapa que un dels factors que desperta curiositat en aquest equip està a la banqueta. L'exjugador professional de futbol i futbol americà, Jesús Mariano Angoy, s'estrena com entrenador amb els colors de l'Europa, ajudat per un tècnic de la casa amb experiència amb altres equips de l'entitat, Joan Pons. Nascut a Calatayud el 22 de maig de 1966, Angoy serà sempre recordat per arribar al més alt nivell professional en dos tipus de futbol diferents. Primer com a porter del FC Barcelona, on va debutar la temporada 94/95 i posteriorment com a jugador de futbol americà als Barcelona Dragons, jugant de kicker (xutador), anotant fins a 328 punts en els set anys que hi va jugar. Amb el desaparegut equip barceloní Angoy va guanyar una World Bowl, a l'estadi de Montjuïc davant els Rhein Fire (38-24) participant de l'anotació del seu equip en aquesta històrica final.

 

La possibilitat o no de cobrir certs equips més enllà dels tres màxims exponents del club en cada apartat (Primer Equip, en sènior, Juvenil A en futbol base i Femení A en categoria femenina) sempre va lligada, en entorns de possibilitats comunicatives i humanes més modestes com l'Europa, a la voluntat de les col·laboracions. L'equip que forma ceeuropa.cat ha tingut la possibilitat de tirar endavant la cobertura de l'equip per aquesta temporada i l'aposta ha estat decidida, mantenint la coherència informativa de cobrir els equips seguin un ordre lògic descendent per no discriminar ni destacar ningú per sobre de la resta.

 

acidH TEB FederacioAcell