Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

GATELL ENTRENARÀ EL JUVENIL B

El 'noi de la casa' dóna el salt com a tècnic

Primer EquipLa coordinació esportiva del Futbol Base de l'Europa ha decidit que  la propera temporada 11/12 el Juvenil B de l'Europa estarà dirigit a la banqueta per Ramon Gatell. El jugador del Primer Equip escapulat, actual tècnic de l'exitós Infantil A, donarà el salt en la seva trajectòria com a tècnic, tasca que fa anys compagina amb la de futbolista en actiu.

 

L'ascens de Jesús Angoy des del Juvenil B al Juvenil A de Lliga Nacional, ha provocat també el canvi de tècnic en el segon equip de base més important de l'entitat. Els responsables formatius del club han decidit apostar per Ramon Gatell, qui saltarà directament des de l'Infantil A. Gatell, conegut dins l'entitat com 'el noi de la casa', està realitzant una important tasca com a preparador esportiu en els diferents equips que ha dirigit els darrers anys.

 

De fet, en 'Gato' (sobrenom esportiu del jugador) compagina a la perfecció el futbol actiu amb el futbol de direcció. Ramon Gatell es troba sens dubte en el moment més dolç de totes dues carreres esportives, convertint-se de mica en mica en un nom de referència de l'entitat a nivell de futbol base i com exemple a seguir pels més menuts en l'elit esportiva del futbol català de Tercera.

acidH TEB FederacioAcell