Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

COMENÇA EL SOMNI DE LA COPA

Records del 2007 i agraïment familiar

Primer EquipLa plantilla i el cos tècnic del Juvenil B no oblidaran fàcilment la temporada 11/12. Després de brodar un sensacional campionat de lliga, ara l'equip dirigit per Gatell pot rubricar-ho amb la disputa de la Copa Catalunya. Temporada d'emocions, alegries i agraïments. Tot un resum de sensacions que aglutinem, 'grosso modo', en aquest article resum de temporada i bressol de Copa.

 

Tal com ceeuropa.cat va remarcar en la darrera crònica de lliga de l'equip, el Juvenil B ha presentat enguany números increïbles: millor equip local, millor equip visitant, equip menys golejat, segon màxim golejador, segona màxima puntuació de tota la preferent juvenil... i un alt nivell de futbol i qualitat d'una fornada de jugadors que pot arribar lluny dins el club. Tot plegat comandat per un home de la casa d'incalculable estima.

 

Una Copa Catalunya que falta a la vitrina

 

La Federació Catalana de Futbol realitzarà el proper dimarts el sorteig de la Copa Catalunya juvenil, on prendran part els millors equips de Divisió d'Honor, Lliga Nacional i els campions de Preferent, entre ells el juvenil escapulat.  L'Europa, club especialment amant d'aquesta romàntica competició en tots els seus formats, buscarà un títol difícil però somiat per omplir un dels dos buits que falten a la vitrina. L'entitat escapulada té dos títols de Copa Catalunya sènior, un de base femenina i falten els títols de base masculina i sènior femení.  El de base masculina va tenir la seva primera ocasió d'èxit ara fa cinc anys.

 

El precedent del 2007

 

L'any del Centenari del club, el Juvenil B que llavors dirigia l'actual tècnic de la UE Cornellà a Tercera Divisió, Jordi Roger, va classificar-se per la final de la Copa Catalunya. En un partit de negre record arbitral disputat a Canovelles, l'Europa va caure als penals davant el Girona (1-1 durant el joc) el dia 9 de juny de l'any 2007.

 

RECORDS DE LA FINAL DEL 2007

Primer Equip
Un instant de la final disputada a Canovelles

Primer Equip
El penal decisiu que va donar el títol al Girona

Primer Equip
El capità de l'Europa rebent la copa de sotscampió

Primer Equip
El llavors president de la FCF, Jordi Roche, entrega el trofeu de campió al conjunt gironí

 

 

Agraïment del pare de Carlos Igualador

 

La pinya i unió formada enguany pel Juvenil B de l'Europa és d'aquelles que perdura en la memòria dels seus integrants. Fruit d'això és la carta d'agraïment enviada pel pare d'un dels jugadors de l'equip en gratitud al tracte rebut. La pàgina web de l'Europa va publicar el 10 de novembre de l'any passat aquest article sobre la greu lesió de Carlos Igualador. Ara, el seu pare, ha fet arribar l'escrit que trobeu tot seguit sota la fotografia del darrer gol de la temporada del Juvenil B, transformat, precisament, per Carlos Igualador.

 

Primer Equip


CE EUROPA, MÉS QUE UN CLUB

Carlos Igualador torna a jugar! Després de set mesos i mig!. Ha estat dur i difícil el camí, superat amb sacrifici. Mesos de sensacions contraposades: patiment, tristesa, indignació, comprensió, alegria, emoció...

Tot això fins el 12 de maig, on va lluir el sol com mai. Per una banda va tornar a jugar, per l'altra, l'equip aconseguia el títol de lliga. Només van sortir els núvols amb les llàgrimes de Christian Fábregas: aviat tornarà a sortir el sol també.

Vull donar les gràcies al Dr. Xavier Massaguer, director general de l'Hospital de Nens de Barcelona i al Dr. Oréncio Urraca, cap de metges del centre, per fer-nos sentir com a casa, així com als traumatòlegs Dr. Oriol Ferrándiz i Dr. Sergi Balaguer. Especialment als companys d'equip, pares, mares, familiars... que amb el seu recolzament ens han fet sentir valorats.

Al club, agraïr al president per posar l'entitat a disposició i implicació. A Jordi Vela pel seu sentit de la responsabilitat. Al coordinador Marc Fernández per la seva professionalitat. Al delegat, Enric Vargas i el segon tècnic, Marc Alegre, pel seu treball i afecte. Per sobre de tot, també a Ramon Gatell, el tècnic, per la sensibilitat i generositat. Sense ell res hagués estat igual. A Ángel Garreta pel detall periodístic. Per tot, estem orgullosos de formar part de la gran família de l'Europa.

Gràcies a tots, moltíssimes gràcies.

Felicitats a l'equip pel títol. Sou molt grans. Visca el Juvenil B, Visca el CE Europa.

Álvaro Igualador

acidH TEB FederacioAcell