Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL GIRONA NO PERDONA

El Juvenil B no pot donar la campanada

Primer EquipUn cop acabada la lliga i com a flamant campió de la seva categoria, el Juvenil B s'havia guanyat el dret a competir per un repte difícil: la Copa Catalunya. Amb la màxima il·lusió, els escapulats van intentar plantar cara al tot poderós Girona, de Divisió d'Honor, en partit de primera ronda. Els blanc-i-vermells van desplegar el seu potencial i no van perdonar en cap moment.

 

Marcador

 
El Juvenil B de Ramon Gatell va disfrutar de l’experiència de la Copa Catalunya a l’Estadi  de Montilivi contra el Girona, tercer classificat de la Divisió d’Honor Juvenil. Tot un luxe per l'equip poder participar en aquesta competició en el primer any a la categoría com a campió del grup 4 de la Preferent. Un gran premi saltar a disputar un partit en un preciós camp de gespa natural on es juguen partits de Segona A.

Com no podia ser d’una altra manera l’equip escapulat ho va donar tot i més, però aquesta vegada no va ser suficient per doblegar un rival molt més experimentat en aquest tipus de partits i amb tres anys a la categoria. Els de Gràcia no van tenir sort i van perdre per sis gols a zero. La Copa Catalunya haurà d’esperar,... qui sap si fins la temporada que ve. 

 

Imatges del partit

Europa

Europa

Europa

Europa

 Fotos: Alfred Ricart

acidH TEB FederacioAcell