Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL JUVENIL B TINDRÀ SEGUIMENT FIXE A LA WEB OFICIAL DEL CLUB

Disposarà de cobertura informativa pròpia

Juvenil BEl Juvenil B, que enguany disputarà la seva segona temporada a la història a Lliga Nacional, s'incorpora a la llista d'equips de seguiment fixe setmanal de ceeuropa.cat. El conjunt enguany entrenat per Albert Ruiz se suma al Primer Equip, Juvenil A, Femení A i Sènior Masculí de Bàsquet. El fet de militar en categoria de caràcter estatal i les noves possibilitats informatives obertes arrel de la nova incorporació de col·laboradors a la web, han fet possible aquest pas únic i sense precedents en els gairebé set anys de vida del portal.

Amb la incorporació del Juvenil B a la llista d'equips amb seguiment individualitzat a la web oficial del club es cobreixen tots els equips esportius de l'Europa que competeixen en categoria estatal. El ventall de col·laboradors (cronistes, reporters gràfics, etc) de ceeuropa.cat ha augmentat, fet que ha faclitat que dins l'amateurisme que sempre ha caracteritzat el portal pel que fa al seu estatus, es pugui dur a terme aquest tipus de seguiments professionals als quatre equips situats en aquestes categories que depenen de la RFEF (Primer Equip, Juvenil A, Juvenil B i Femení A).

A la columna dreta de la web, sota el menú del Juvenil A, ja es pot consultar la informació del Juvenil B pel que fa a notícies i calendari de lliga. Amb la competició en curs, oferirem setmanalment crònica -i quan es pugui complementar, també fotos- de les evolucions dels nois d'Albert Ruiz al campionat. Ceeuropa.cat era, fins ara,  la web catalana amb més seguiment dels seus equips semi-professionals, amateurs i de base. Amb la ampliació a cinc equips de seguiment fixe més les cobertures puntuals d'altres partits de base, el portal escapulat dóna un altre salt endavant.

 

IMATGES DE LA PRIMERA SETMANA D'ENTRENAMENTS

 

Juvenil B

Juvenil B

Juvenil B

acidH TEB FederacioAcell