EL JUVENIL A S'IMPOSA AL JUVENIL B PER 4-1 AL NOU SARDENYA

Bon partit de tots dos equips a l'estadi

Juvenils

El Divisió d'Honor escapulat es va imposar al Lliga Nacional en el 'derbi' intern de juvenils disputat ahir al vespre al Nou Sardenya. Els màxims exponents del planter gracienc van oferir un partit intens on l'edat i el major rodatge dels d'Ángel Gómez es va acabar imposant. No obstant, el Juvenil B d'Albert Ruiz, que afrontava el primer amistós de la pretemporada en finalitzar la primera setmana d'entrenaments, va donar la cara en tot moment.

Seguint els partits de preparació de la temporada, Juvenil A i Juvenil B van organitzar un partit intern per tal de posar a to i a prova als seus futbolistes. Pel de Divisió d'Honor era el tercer amistós, el primer pels de Lliga Nacional. Com anècdota visual, destacar que el Juvenil A va vestir de suplent i va deixar l'equipació titular al Juvenil B.

Després d'un primer quart d'hora mogut però sense gaire control en el joc per part de cap dels equips, va arribar la primera diana del 'matx'. En un contraatac, Josu, del Juvenil A, va encara porteria i va superar pel pal curt la sortida del porter Gerard del Juvenil B. Era l'1-0. A la mitja hora exacta, Golobart va ampliar diferències amb el 2-0. Els dos primers gols de la tarda obra de dos jugadors que entrenen amb el Primer Equip gracienc. Dos minuts després del gol de 'Golo', i sense temps per a reaccionar, Xavi Puerto va fer el 3-0.

Abans d'arribar-se al descans, el Juvenil B va tenir una clara ocasió per retallar distàncies. Mediavilla es va plantar davant  el porter Siset, però el seu xut va sortir desviat per poquet. Al segon temps, i amb els equips també força canviats donat els lògics 'multicanvis' de les pretemporades, el Juvenil B va aguantar millor el tipus al camp i va començar a oferir, a estones, més perill que el Juvenil A. No obstant, va ser l'equip de Divisió d'Honor qui va marcar el quart del seu compte particular, obra de Toni.

El merescut gol de l'honor de l'equip de Lliga Nacional va arribar al minut 86, quan Àlex va rebre una pilota al segon pal, dins l'àrea gran, i va engaltar una canonada a l'alçada del travesser totalment imparable. En resum, bon partit de tots dos conjunts tenint en compte els diferents ritmes de rodatge i la diferència d'edat i categoria.

10/08/08 · Estadi Nou Sardenya
Partit Amistós

JUVENIL A: Siset, Escudero, Golobart, Silva, Vallejo, Ciurana, Blas, Carlos, Josu, Xavi Puerto i Arnau... També van jugar: Víctor, Toni, Ruben, Cañete, Marc, Carles, Igor, Freixes, Aleix i Edu.

JUVENIL B: Gerard, Darín, Álvarez, Carlos Cortijo, Llop, Alberto, Àlex Cortijo, Pol, Luque, Nacarino i Àlex.. També van jugar: Guillermo, Cristian, Marc, Kevin Cobas, Aitor, Musa, Josep, Espino, Kevin i Agudo.

TARGETES: cap

GOLS: 1-0 (Josu, 18'); 2-0 (Golobart, 30'); 3-0 (Xavi Puerto, 32'); 4-0 (Toni, 77'); 4-1 (Àlex, 86').