DERROTA MASSA ABULTADA

L'Europa va realitzar un gran primer temps

Juvenil B

El Juvenil B d'Albert Ruiz va caure golejat de manera injusta aquest dissabte al camp de l'Igualada. Els escapulats, que van realitzar un gran primer temps on van arribar a posar els nervis al cos dels locals, van veure com al segon temps el conjunt blau golejava al darrer quart de partit. Tot i tenir en compte que l'equip de Les Comes està pensat per tornar a pujar a Tercera Divisió, el nombre total de gols al marcador és excessiu pel que es va reflexar sobre la gespa artificial de l'estadi igualadí.

Bon partit, en línies generals, del Juvenil B de l'Europa. Pot sonar extrany de dir amb un 6-0 en contra, però les sensacions i el posicionament de l'equip, sobretot als primers 40 minuts, van deixar aquest bon regust. El tècnic local fins i tot es va desesperar al primer temps en veure que la pilota era per l'Europa. Ocasions de gol, però, no hi van haver. Només es pot destacar una bona passada en profunditat de Pol per a Mediavilla, qui no va poder arribar per poc a la pilota. Per part dels locals, només les accions a pilota aturada van portar perill.

No obstant, al minut 42, Julian va ser el més murri en una jugada rebuscada dins l'àrea escapulada, i va marcar el primer gol de la tarda. Sense temps per reaccionar, només un minut més tard, Isma, tot sol, va enviar al fons de la xarxa una centrada des de banda esquerre. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

Només començar el segon temps, Jesús va aprofitar una falta d'entesa entre la defensa de l'Europa per fer el tercer gol. El partit es va estabilitzar durant els següents trenta minuts, si bé el domini del joc, en aquesta ocasió, va passar a botes de l'Igualada. En vuit minuts, del 76 al 84, Emmanuel, Pep (amb un golàs) i Jesús van ampliar la diferència a favor del conjunt local.

16/08/08 · Mpal. Les Comes
Partit Amistós

IGUALADA: Mauro, Torres, Paquito, Julián, Edu, Gumà, Oriol, Isma, Pedro, Enric i Cristian... També van jugar: Emmanuel, Marc, Ruba, Jesús, Pep Solà, Ton, Gerard i Xavi.

JUVENIL B: Jose Manuel, Marc, Darín, Llop, Guille, Pol, Aitor, Musa, Nacarino, Mediavilla i Agudo... També van jugar: Gerard, Cristian, Pedro, Capella, Roig, Luque, Espino i Kevin.

ÀRBITRE: Ricard Comella

TARGETES: cap

GOLS: 1-0 (Julian, 43'); 2-0 (Isma, 44'; 3-0 (Jesús, 47'); 4-0 (Emmanuel, 76'); 5-0 (Pep Solà, 79'); 6-0 (Jesús, 84')