DE CONVIDATS A REIS DE LA FESTA!

L'Europa s'alça amb el títol de campió!

Campions

Contra tot pronòstic, en silenci, fent bé la feina i jugant a futbol, el Juvenil B de l'Europa s'ha proclamat campió de la vuitena edició del torneig 'in memoriam' Salvador Ribas, per sobre d'equips amb gran potencial com la Damm, el Nàstic o el mateix Real Madrid. Enhorabona, campions!. A la final, els graciencs es van imposar 3-2 al Gimnàstic de Tarragona, en un duel on l'Europa va anar de menys a més i fins i tot va remuntar un marcador advers fins fer-se dominador del joc i les ocasions.

Excel·lent la participació de l'Europa al VIIIè Torneig 'in memoriam' Salvador Ribas. El conjunt escapulat ha desplegat tant a semifinals com a la final un gran futbol. Sense especulacions, sense invents i, sobretot, guiats per un patró de fer equip. L'equip va superar-se fins i tot per remuntar un marcador en contra a la final. La primera mitja hora va ser clara pels de Tarragona, si bé Josep i Mediavilla, als minuts 6 i 8 respectivament, van donar algun ensurt al conjunt vermell.

Tot i el domini del rival, va ser l'Europa el primer en fer diana. Al minut 12, una centrada de Capella des de l'esquerra va ser aprofitada per Luque, al més pur estil davanter centre, per enviar la pilota al fons de la xarxa. No obstant, una indecisió en defensa va ser aprofitada pel tarragoní Gómez per empatar dos minuts més tard. En ple domini del Nàstic, Madrigal, amb una pentinada amb el cap al minut 24, va posar l'1-2 al marcador del camp de la UE Tancat. Quan tot començava a pintar-se de color grana, va venir la reacció escapulada amb el gol de l'empat amb que es va arribar al descans. Al minut 32, un clar penal sobre Luque el va transformar el mateix jugador en el gol que deixava el partit igualat a la mitja part. Una mitja part a la que es podria haver arribat amb victòria si el porter Fran no hagués fet una parada "impossible" davant un gol gairebé cantat de Mediavilla, que se l'havia regatejat amb un gran moviment.

Al segon temps, canvi de mans de la batuta del partit. L'Europa es va fer amb el joc i era el Nàstic qui més patia. El gol de la victòria no podia fer-se esperar, i va arribar al minut 50. Musa va desfer-se d'un rival i des de la frontal va clavar una pilota enverinada a l'escaire del Nàstic. Sens dubte, un golàs (dels millors de tot el torneig) digne de ser el gol que donava el títol a l'Europa. Fins al final, ocasions i ocasions del conjunt d'Albert Ruiz per ampliar diferències, però sense encert en la rematada final. Quan més justa era una ampliació de renda per part de l'Europa, va arribar la senyalització d'un penal en contra als darrers instants de partit, al minut 81. Estava escrit, però, que aquest torneig havia de ser per l'Europa. Cristian, amb una excel·lent intervenció, va evitar el gol i va deixar el marcador tal i com estava.

24/08/08 · Mpal. Tancat
VIIIè Torneig 'In Memoriam' Salvador Ribas (FINAL)

EUROPA: Jose, Darin, Joel, Álvarez, Cales, Cortijo, Ruben, Josep, Pol, Mediavilla, Luque i Capella... També van jugar: Guille, Cristian, Musa, Nacarino, Marc, Igor, Alberto, Kevin, Agudo i Aitor.

NÀSTIC: Fran, Aleix, Madrigal, Viñas, Barragán, Ferre, Roura, Valdez, Carbia, Gomez i Rebenaque... També van jugar: Tiñena, López, Juste, Fort, Paradas, Caparrós, Bueno, Garrido i Alcocer.

GOLS: 1-0 (Luque, 12'); 1-1 (Gómez, 14'); 1-2 (Madrigal, 24'); 2-2 (Luque, 32'); 3-2 (Musa, 50')