Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA MEREIX MÉS AL CAMP DEL CENTENARI DEL BADALONA

Derrota al tram final però amb bona imatge

Juvenil B

A falta de quatre minuts pel final, el Juvenil B de l'Europa va caure per la mínima diferència contra el Divisió d'Honor de l'altre històric escapulat: el Badalona. Els d'Albert Ruiz es van avançar al marcador i van donar una gran sensació en tot moment contra un rival a priori superior. L'equip gracienc va demostrar saber molt bé què ha de fer en cada moment, sigui quin sigui el jugador que salti al terreny de joc. Tot un equipàs com el Badalona va estar en molts moments tutejat per l'Europa.



 

Marcador


Si bé el domini de la pilota era pel Badalona, en cap moment els locals van donar la sensació d'haver de passar per sobre dels graciencs. De fet, l'Europa es va posar per davant en el seu segon avís de cara a porteria. Capella va executar una falta i Luque, molt atent, la va rematar al fons de la xarxa. Després d'aquesta diana, l'Europa va passar a tenir minuts de domini davant un Badalona nerviós i poc efectiu.  Capella, al minut 25, va tenir una clara ocasió per fer el segon, però quan la pilota ja semblava entrar, el porter la va refusar al darrer instant. Tot i això, el conjunt blau va aconseguir empatar mitjançant Juanito, qui va recollir la pilota en una molt dubtosa posició i va superar el porter Cristian.

Al segon temps, lògic canvi d'efectius però no de patró de joc ni tampoc d'intensitat. Les ocasions es van anar alternant a les dues porteries. Mediavilla i Alberto van tenir bones ocasions durant la darrera mitja hora d'encontre per fer el segon pels visitants. Només a pilota aturada es va poder desequilibrar el marcador. Borja, amb un xut de falta directa, va sumar un dígit més al compte particular del Badalona que li va servir per endur-se la victòria. En els pocs minuts restants, res va fer variar el resultat.

L'Europa, però, es va endur la sensació d'haver plantat cara i tutejat a tot un Divisió d'Honor de la zona alta de la lliga. Després de la victòria al torneig Salvador Ribas, l'equip està demostrant un creixement a marxes forçades que transmet molt positives sensacions de cara a un inici de lliga que està ja a tocar. A l'equip li resten encara, però, tres partits més de preparació.


Fitxa


27/08/08 · Camp del Centenari
Partit Amistós

BADALONA: Dani, José Luís, Eric, Óscar, Pacheco, Juli, Pol, Cristian, Àlex, Juanito i Uri... També van jugar: Ivan Romero, Toni, Alfonso, Bayo, Ismael, Adrian, Borja, Quique i Marc.

EUROPA: Cristian, Llop, Joel, Álvarez, Cortijo, Pol, Ruben, Musa, Capella, Luque i Agudo... També van jugar: Gerard, Darin, Marc, Guille, Josep, Nacarino, Aitor i Kevin.

ÀRBITRE: López Quintana

TARGETES: Cap

GOLS: 0-1 (Luque, 21'); 1-1 (Juanito, 29'); 2-1 (Borja, 86').

Imatges

Juvenil B

Juvenil B

acidH TEB FederacioAcell