DERROTA CONTRA L'ANGUERA

Ni Europa ni Anguera van desplegar bon joc

Juvenil B

Mal partit dels homes d'Albert Ruiz tot i comptar amb algunes ocasions de gol a cada temps. Sota una calor asfixiant, l'equip va acusar la falta de ritme davant un Anguera que tampoc va dominar. Els minuts finals del partit, amb dos gols, van ser el més animats de tots. El 0-2 pels visitants va arribar al minut 86 i només seixanta segons més tard l'Europa va transformar el que seria l'1-2 amb que va finalitzar l'encontre.

Als tres minuts de joc, els visitants van donar el primer ensurt en un remat de cap de Joel que va sortir fora. La resposta escapulada va arribar als minuts 11 i 13, en jugades a pilota aturada, sempre a càrrec d'Albert, en que el servei de falta va sortir per molt poc. Passada la mitja hora, la Penya Anguera va afinar una mica més la punteria en una falta, però no tant com per ficar-la a dins. El resultat? un xut al pal tot i la bona estirada del porter local Jose. El contraatac originat per aquest refús de la fusta va provocar una gran intervenció del porter visitant a xut de Josep quan ja es cantava el gol.

A la represa, va ser l'Anguera qui es va aclimatar més a tornar a començar de nou i va gaudir de la primera ocasió al minut 52. La resposta gracienca, un xut de Capella desviat per poc. Al minut 64 va arribar el primer gol de la matinal, obra de Jordi Collet, aprofitant-se d'una indecisió de la defensa de l'Europa.

Al minut 80, el porter Gerard va evitar el 0-2, fet que no va poder impedir sis minuts més tard, quan Víctor Jiménez va robar una pilota i va materialitzar el gol de semi-vaselina. En aquesta ocasió, però, la reacció gracienca va ser fulminant, amb un xut d'Agudo per tot l'escaire només un minut més tard del gol visitant. Tot i la reacció, la remuntada no va ser possible del tot i el gol de l'Europa només va servir per retallar les distàncies d'un partit que, si bé va gaudir d'ocasions, no va ser dels millors d'aquesta pretemporada.