Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TRIOMF ABANS DE COMENÇAR EL CAMPIONAT DE LLIGA

Els escapulats van guanyar un partit dur

Juvenil B

Els nois dirigits per Albert Ruiz van guanyar a Vallirana el seu darrer amistós de pretemporada abans de començar la lliga de la forma més difícil possible, contra el filial blaugrana. El partit, fruit de la impotència local, es va endurir, però els escapulats van saber ficar la cama en tot moment. Els jugadors graciencs van saber treure el caràcter davant algunes jugades agressives dels locals i van acabar superant al Vallirana per tres gols.



 

Marcador


El primer temps del partit va destacar per l'impuls local, lògic pel rival que tenia al davant, i per un constant bombeig de pilotes de manera exagerada que beneficiava més al rival. Mediavilla era, per l'Europa, qui portava més perill a l'àrea en contribució amb Luque. Cal destacar el partit de Mediavilla, un dels més joves de l'equip i que té una gran qualitat sumada a una gran velocitat als peus.

L'Europa va obrir la llauna ben d'hora. Al minut 8, Villa va recollir una pilota a la frontal i va foradar la xarxa rival. Per la seva banda, el Vallirana es va animar al minut 24 en dues accions gairebé seguides. Valverde, a centrada d'Adrian, va rematar de forma molt perillosa, però el porter escapulat Cristian va aturar la pilota. Posteriorment, Adrian va enviar una pilota al travesser. Van ser les millors opcions locals.

Al segon temps, i amb el cansanci lògic dels locals (amb menys ritme de pretemporada), es va entrar en una fase de domini escapulat que va acabar generant impotència als locals. Un cop superada la tensió i alguna petita baralla sobre el camp, l'Europa va seguir amb el seu monòleg i va ampliar el marcador al minut 60 gràcies a un cop de cap de Joel i al minut 78, en transformar Agudo un clar penal sobre Kevin. Destacar el coratge dels graciencs, que van saber ficar la cama tot i rebre alguna que altra entrada forta i que van demostrar estar mentalment preparats per un dur inici de lliga.

 


Fitxa


03/09/08 · Mpal. Vallirana
Partit Amistós

VALLIRANA: Ferran, Pablo, Brian, Planes, Pere, Fernández, Gerran, Valverde, Andreu, Adrian i Rojas... També van jugar: Valero, Germilla, Luís, Pau, Assis i Nanin.

EUROPA: Cristian, Llop, Joel, Álvarez, Carlos, Cortijo, Pol, Ruben, Musa, Capella, Luque i Mediavilla... També van jugar: Gerard, Darin, Marc, Guille, Alberto, Josep, Nacarino, Aitor, Agudo i Kevin.

ÀRBITRE: Ricardo Salmerón

TARGETES: Grogues a Germilla (Vallirana) i a Joel (Europa)

GOLS: 0-1 (Villa, 8'); 0-2 (Joel, 60'); 0-3 (Agudo -p-, 78').

 

acidH TEB FederacioAcell