Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

AHUFINGER, OPERAT AMB ÈXIT

La lesió al menisc el deixarà KO fins l'estiu

Ahufinger

Marc Ahufinger, central del Juvenil B, va ser operat amb èxit aquest cap de setmana davant del Camp de l'Àliga, a la clínica Quiron, de la lesió del menisc de la seva cama dreta. El defensa escapulat es va lesionar en un partit amb el Juvenil C tot i que pertany a la disciplina del "B". Bona part del seu menisc va ser extirpat.


El defensa gracienc ja es troba a casa descansant del post-operatori en que se li va haver d'extirpar un 80% del seu menisc de la cama dreta. En aquesta intervenció els metges van haver de reconstruir el lligament creuat de la zona afectada aprofitant els tendons del propi futbolista. Ara arriba el procés menys complicat però el més dur, la paciència de recuperació.

S'estima que el jugador estigui de baixa fins ben entrat l'estiu si cada pas del procés de recuperació avança sota les previsions inicials fetes a sis mesos vista. El jugador, amb sort, estarà a punt per prendre part de la pretemporada del seu equip. Marc Ahufinger és un dels centrals amb més projecció de la casa. Juvenil de primer any, milita aquesta temporada al Juvenil B.

 

Ahufinger

acidH TEB FederacioAcell