Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PARTIT ESTRELLA: INFANTIL A

>>> Un article de David Bley ( @DavidBleyG )

Mitja lliga en joc

Futbol Base

L'equip dirigit per Nacho de Prada rep el Santa Eulàlia, segon classificat a només 2 punts de distància del conjunt escapulat. Dissabte a les tres del migdia al Nou Sardenya, els socis i seguidors de l'Europa tenen una cita per tal que la plantilla senti el màxim suport en aquest partit que, per a La Prèvia del Partit Estrella del Futbol Base entenem és el més destacat.

 

L’Infantil A és el líder de la classificació amb 55 punts, 95 gols a favor i només 12 en contra. Sent d’aquesta manera l’equip que menys encaixa de tot el club. L’Europa només ha perdut un partit aquesta temporada, i just va ser el cap de setmana passat contra el Vila Olímpica. El seu rival de dissabte, el Santa Eulàlia, manté una lluita ferma amb el conjunt escapulat per endur-se el títol final i l’ascens de categoria.

 

El resultat d’anada va ser d’1 a 3 a favor dels graciencs. En cas d’aconseguir la victòria, la plantilla de Nacho de Prada, Álvaro de Lara i Yusuke se situaria 5 punts del seu màxim perseguidor deixant la lliga molt ben encarrilada. L’empat també els serveix per conservar la primera posició, però una derrota podria posar en perill el triomf anual. Tot i que el partit és pràcticament una final, encara quedaran 9 jornades per decidir el campió.

Futbol Base

 

Les claus del partit

 

L’Europa haurà de controlar molt bé la rapidesa dels homes d’atac del Santa Eulàlia perquè no generin perill en les transicions ofensives. L’Infantil A serà fidel a la seva filosofia de tenir la pilota i mantenir possessions llargues. Haurà de tenir especial cura per no perdre pilotes que puguin generar contraatacs.

 

Convocatòria

 

El defensa Albert Inac és dubte fins l’últim moment per culpa de les lesions que arrossega des del passat divendres. La resta de la plantilla està a total disposició per l’staff tècnic que després de l’entrenament d’aquesta tarda donarà la llista de convocats. El partit estrella del Futbol Base començarà dissabte a les 15 hores al Nou Sardenya.

acidH TEB FederacioAcell