Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PARTIT ESTRELLA: ALEVÍ A

>>> Un article de David Bley ( @DavidBleyG )

Partit històric a la vista

Futbol Base

L'equip escapulat de l'Aleví A rep la Damm, un dels rivals amb més prestigi i reputació de tot Catalunya. El partit rememorarà un duel d'alçada de la ciutat de Barcelona. La cita per a tots els interessats en seguir el nostre partit estrella de la jornada està fixada aquest mateix dissabte a les 10:30 hores al Camp de l'Àliga.

 

Certament, l’Aleví A està vivint un any molt dur, però després d’haver agafat embranzida amb el torneig internacional de Setmana Santa que va disputar a Tordera, on va quedar quart, l’equip afronta el partit de la Damm com una oportunitat per retrobar-se amb ell mateix i recuperar sensacions. El conjunt cerveser és quart a la taula classificatòria amb 49 punts. La puntuació del rival i el potencial que tenen ens fan preveure que serà un partit trepidant, d’emocions fortes i de molta qualitat. L’enfrontament d’anada va acabar amb victòria de la Damm per 4 a 0. L’Aleví A, doncs, buscarà rescabalar-se d’aquest resultat i treure alguna cosa positiva del partit de la jornada del nostre Futbol Base.

 

Les claus del partit

 

L’Europa vol recobrar la il·lusió i la confiança. En un matx de molta exigència física, la plantilla buscarà no cometre cap error defensiu i mantenir endreçades les seves línies perquè la Damm tingui dificultats en la construcció del joc. Després l’equip escapulat intentarà aprofitar alguna de les arribades que pugi generar.

 

Convocatòria

 

L’entrenador, Sergi Garcia, podrà comptar amb tots els seus jugadors per afrontar l’immens partit que demà ens espera a l’Àliga. Recordem que el duel començarà a dos quarts d’onze per a tots aquells que vulguin anar a presenciar-lo.

acidH TEB FederacioAcell