Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PARTIT ESTRELLA: CADET B

>>> Un article de David Bley ( @DavidBleyG )

Duel contra l'Espanyol

Futbol Base

Entre les desenes de partits que es disputen cada setmana al Futbol Base de l'Europa, molts tenen ingredients per ser destacats i convertir-se en grans partits. Ara bé, aquesta secció només pot destacar un cada set dies i el duel del Cadet B al camp de l'Espanyol és dels més interessants. Rival de molta identitat per intentar seguir endavant amb la dinàmica positiva en què viu l'equip.

 

El Cadet B està remuntant el vol després d’un inici de temporada molt complicat. Ja són tres jornades consecutives amb victòria, i quatre sense conèixer la derrota. No ens allunyarem gaire si sentenciem amb rotunditat que la plantilla es troba en el millor moment de forma de l’any. Estat ideal per donar la campanada a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. L’Espanyol és el segon classificat amb 47 punts, mentre que el grup de Tomás Casasola ocupa la catorzena posició amb 13 punts. Una altra de les grandeses d’aquest enfrontament resideix en què es trobaran dos dels quatre equips de primer any de la competició, en una lliga marcada pel ritme físic i la intensitat que imprimeixen la resta d’adversaris.

Futbol Base

 

Les claus

 

El Cadet B sortirà amb la idea clara de donar una bona imatge, plantejant un partit ferm, seriós i intentant mantenir la porteria a 0. L’entrenador escapulat té molt clar que el grup ha de mantenir la identitat i l’estil durant els 90 minuts.

 

La convocatòria

 

Tomás Casasola té disponibles a tots els jugadors de la plantilla a excepció de Carlos Heredia, que, a hores d’ara, és dubte per unes molèsties. La cita, dissabte a les 18 hores. a la Ciutat Esportiva de l’Espanyol.

Futbol Base

 

acidH TEB FederacioAcell