Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PARTIT ESTRELLA: ALEVÍ F

>>> Un article de David Bley ( @DavidBleyG )

Visiten el camp d'Els Canyars

Futbol Base

El conjunt d'Èric Blasco s'enfronta al líder, el Castelldefels, en un extraordinari partit del Futbol Base. L'Europa intentarà no despenjar-se del grup capdavanter de la classificació i etzibar un cop ferm sobre la taula, aconseguint un resultat de prestigi. El duel es jugarà demà a les 11 hores al camp d'Els Canyars.

 

Els graciencs ocupen la cinquena posició del grup 2 de la Tercera Divisió amb 49 punts en 23 partits i un total de 16 victòries, 1 empat i 6 derrotes.. Mentre que el Castelldefels manté una lluita aferrissada pel títol de lliga amb el Sant Andreu de la Barca. Els grocs tenen 62 punts i, de fet, només el separà 1 del seu màxim perseguidor.

 

L'Aleví F es podria definir per la seva consistència defensiva, arreplegant molt les línies i proposant ajudes en els marcatges de manera constant. Aquestes principals característiques fan que l'equip només hagi rebut 41 gols, una xifra correcta tractant-se de Futbol 7. D'aquesta forma, inhabilita al rival i fa que els oponents no se sentin còmodes, fruit d'una insistent pressió. Un altre factor a tenir present és l'efectivitat de cara a porteria. L'staff tècnic planteja atacs combinatius i amb un tarannà vertical aprofitant les desmarcades dels seus puntes. En total porten 88 gols a favor.

 

Les claus

 

La plantilla intentarà rendibilitzar les ocasions que pugui generar en fase ofensiva, i sobretot, protegir la porteria pròpia. El Castelldefels sortirà a buscar els 3 punts per continuar al capdavant de la classificació i l'Europa procurarà aprofitar aquesta necessitat del conjunt del Baix Llobregat. Tindran molta importància les transicions entre l'atac i la defensa perquè l'Aleví F pugui donar la sorpresa.

 

La convocatòria

 

Èric Blasco podrà comptar amb tots els seus jugadors pel formidable duel en el 'Partit Estrella' del Futbol Base del club. Dissabte 20, a les 11:30 al Municipal d'Els Canyars, Castelldefels-Europa.

acidH TEB FederacioAcell