Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PARTIT ESTRELLA: ALEVÍ C

>>> Un article de David Bley ( @DavidBleyG )

Duel vital per la permanència

Futbol Base

Europa i Hospitalet s’enfronten aquest dissabte en un matx essencial per la salvació. Ambdós equips estan empatats a 23 punts, però pel gol average els escapulats estan en zona de descens i els riberencs fora d’aquests llocs. Partit a cara o creu. Ja s’apropa el final de totes les lligues i molts equips comencen a jugar-se coses i a definir objectius plantejats al principi de la temporada.

 

És el cas del nostre protagonista de la setmana, l’Aleví C. La plantilla és íntegra de primer any i està encabida en el grup 2 de la Segona Divisió. Una categoria complicada, amb rivals forts que fan més difícil el procés competitiu i formatiu, però que alhora, els serveix per curtir-se i agafar experiència en una competició superior. El conjunt gracienc és catorzè a la classificació amb 23 punts, 7 victòries, 2 empats i 3 derrotes i ocupa la primera posició de descens. L’Hospitalet és l’adversari directe de l’Europa i és que té els mateixos punts i amb xifres molt similars, però és el primer equip en salvar-se per la victòria contundent per 5 a 0 de l’anada contra els escapulats.

 

Futbol Base

 

Les claus

 

El segon entrenador del grup, Jordi Marín, assenyala que serà un partit molt dur i que és bàsic temperar els nervis abans de sortir del vestidor. L’Aleví C haurà de tenir les coses clares i tenir ambició el punt tranquil·litat suficient per vèncer un bon equip com és L’Hospitalet, també de primer any, que proposa un joc atractiu.

 

La convocatòria

 

Frederic Garcia, el tècnic de l’Europa, podrà comptar amb tots els seus jugadors a excepció de Jan Pujol, lesionat. Víctor Ibar és dubte a hores d’ara per un procés febril. La cita dissabte a les 13:30 al camp de l’Àliga.

acidH TEB FederacioAcell