Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PARTIT ESTRELLA: JUVENIL D

>>> Un article de David Bley ( @DavidBleyG )

Derbi d'urgències

Futbol Base

El tren de la salvació passa pel Guinardó. Martinenc i Europa s’enfronten en un duel vital per la permanència. Ambdós equips intentaran aprofitar una de les últimes baules per evitar el descens. El Juvenil D necessita una victòria per sortir dels darrers llocs de la taula classificatòria i respirar una mica tranquil. El conjunt escapulat ocupa la catorzena posició amb 29 punts, un classificació que els faria perdre la categoria.

 

El rival, el Martinenc, és onzè amb 33 punts, a dos del descens. És per això que el derbi és fonamental per tenir opcions de permanència. Si l’Europa aconsegueix els tres punts, podria abandonar aquesta zona perillosa i apropar-se a la resta de contrincants. A més, la victòria posaria en escac al Martinenc i el mantindria en el grup calent de la classificació. Però si l’equip del Guinardó s’imposa al conjunt gracienc, deixaria pràcticament segellada la salvació. El grup de Jordi Almirall i Ion Gràcia és conscient de la transcendència d’aquest duel i està fent molta pinya per trencar amb una ratxa de 4 partits sense guanyar, i mantenir-se amb opcions de permanència.

Futbol Base

 

Les claus

 

Hem volgut parlar amb els dos entrenadors per esbrinar què ha de fer l’Europa per endur-se el duel. Ambdós assenyalen que serà bàsic gestionar la pressió d’un duel tan decisiu. També serà substancial marcar primer i no encaixar un gol als primers minuts, ja que els nervis podrien sorgir a flor de pell. Tot i això, l’equip sortirà a buscar el partit i a buscar justícia futbolística proposant un joc atrevit.

 

Convocatòria

 

El cos tècnic té nombroses baixes pel derbi. No podrà comptar amb Marc Bernaldo, Kevin Claveria, Quim Garcia, Pere Cortès, David Cavero, Ricard Rifa i Jon. La cità, dissabte a les 17 hores al Municipal de Guinardó.

acidH TEB FederacioAcell