Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PARTIT ESTRELLA: ALEVÍ B

>>> Un article de David Bley ( @DavidBleyG )

Opcions de treure quelcom positiu

Una temporada més, reprenem les prèvies dels partits estrella de la base. Aquest dissabte l’equip escapulat de l'Alevi B visita un dels camps més especials. Jugaran a la càtedra del futbol on s’han gestat els millors jugadors del panorama actual. La il·lusió serà el millor aliat d'aquest Europa.

 

La Ciutat Esportiva Joan Gamper acollirà el partit més esperat per a tota la plantilla de l’Aleví B. I és que jugar contra el Barça no és una fita que es pugui assolir cada dia. És un somni fet realitat. Aquesta mena d’enfrontaments són recordats durant molt de temps i és el duel que tots els nanos assenyalen a l’agenda per tot el que suposa jugar contra el Barça. I més quan estem parlant de nens de 10-11 anys. Esperen expectants tot l’any l’oportunitat de disputar un partit de tanta magnitud.

Futbol Base

En paraules de Joan Ferré, tècnic de l’Aleví B, pensen que tenen “opcions clares de treure un resultat positiu si som fidels a la nostra idea de joc i mantenim la concentració durant tot el partit”. Un dels arguments més pesants de l’entrenador gracienc és que veu la plantilla “molt motivada, en una clara línia ascendent de treball i amb ganes d’agradar. Nosaltres no som conformistes”. La clau de l’èxit en un partit contra un rival de tant nivell, probablement sigui plantejar un partit amb molt de ritme, incomodar el Barça i tenir l’encert suficient de cara a porteria.

 

Joan Ferré avisa que proposaran un duel “jugant de tu a tu al Barça. Amb molta intensitat i concentració per mirar de prendre-li la possessió. Serà una gran experiència”. Actualment l’Europa ocupa la cinquena posició després de tres jornades. Amb sis punts, dues victòries i una sola derrota els graciencs es troben en una còmoda posició en aquest inici de lliga. Van debutar amb ensopegada a camp del Cubelles, però aviat remuntarien el vol derrotant a l’Almeda i a l’Hospitalet en dues victòries consecutives com a locals i fent de l’Àliga un autèntic fortí.

 

Els escapulats són una plantilla composada per jugadors de primer i segon any i dirigida per Joan Ferré, tècnic de la casa que torna al club després d’un periple al Sant Cugat, Aitor Rodríguez i la jugadora del Femení A, Megu Kozakai. Per la seva banda, el Barça fa gala de la seva categoria i és colíder del campionat. Ha guanyat els tres partits disputats fins a dia d’avui i comparteix una lluita molt igualada amb la Vila Olímpica i el Cornellà per fer-se amb la primera posició.

Futbol Base

 

Convocatòria:

 

Aliana, Climent, Diego Colomer, Elizalde, Adri, Muixí, Jan Sanfulgencio, Gamote, Erik Garcia, Àxel Martínez, Pol i Mario són els 12 escapulats que s’enfrontaran al Barça i intentaran fer un partit memorable per endur-se un bon resultat, i sobretot, per gaudir d’una oportunitat única.

 

La cita, dissabte 26 d’octubre a les 10:30 hores. a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

acidH TEB FederacioAcell