Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PARTIT ESTRELLA: CADET A

>>> Un article de David Bley ( @DavidBleyG )

Derbi d'honor per sortir del descens

El Cadet A del Club Esportiu Europa visita aquest dissabte al migdia el Narcís Sala andreuenc amb la intenció de sumar els tres punts i abandonar així la zona calenta de la taula classificatòria. El Sant Andreu, acomodat a la zona mitja de la lliga, no serà pas un rival fàcil pels escapulats.

 

Aquest dissabte a les 12:30 del migdia, la Divisó d’Honor acollirà un dels partits amb més tradició al futbol català. A banda de Barça i Espanyol, l’altre gran derbi de la Ciutat Comtal és l’Europa - Sant Andreu, enfrontament que escenifica la batalla futbolística entre dos equips amb el suport de tot un barri al darrere. Dos conjunts que històricament han lluitat per fer-se un lloc en l’eix vertebral de l’esport a Barcelona. Dos clubs referents per a tots els nanos que pugen de la base i que volen continuar la seva formació.

 

El cos tècnic gracienc percep que l’equip està “amb moltes ganes de començar a sumar de 3 en 3, una victòria ens faria agafar moral i tirar cap a dalt”. Marc Alegre, segon entrenador, té clar que l’objectiu primordial del Cadet A és la permanència, sense renunciar a res però amb el convenciment que només el dia a dia els durà a l’èxit. Marc també ressalta que “aquesta temporada és molt important perquè els jugadors millorin a nivell individual i col·lectiu i puguin completar una adequada formació per a l’etapa juvenil”.

Futbol Base

 

La recepta dels entrenadors escapulats per a dur a terme les seves aspiracions és clara, suggerent i extrapolable a tots els àmbits de la vida; “només aconseguirem els nostres objectius si aportem una conducta social basada en el respecte, l’educació i l’esforç. Els valors permetran reforçar la nostra idea de grup i de companyerisme. L’únic camí és crear una petita família”. Sobre el derbi, Marc Alegre reconeix que els jugadors són conscients de la magnitud del partit i de la importància de la victòria pels dos equips “nosaltres ens acostaríem a un rival directe, però si guanyen ells obririen una escletxa important. Vèncer és important per injectar-nos una dosi de moral extra”.

 

L’Europa actualment és 14è amb 4 punts, a només 2 de sortir del descens. El Sant Andreu 7è amb 10 punts, arriba fort al clàssic després de dues victòries consecutives. El Cadet A té 9 incorporacions aquest any que a partir de demà comprendran a la perfecció el que representa un partit d’aquesta alçada.

acidH TEB FederacioAcell