Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PARTIT ESTRELLA: ALEVÍ C

>>> Un article de David Bley ( @DavidBleyG )

A ritme de pressió per assatjar el liderat

L’Aleví C s’enfronta al Badalona, rival d’entitat, per continuar al capdavant de la classificació i aspirar a la primera posició de la taula en la seva lliga. La consigna del conjunt europeista és clara; aconseguir disputar un duel trepidant per endur-se els 3 punts davant l'altre conjunt escapulat.

 

La recepta dels escapulats és clara: ordre, balanç defensiu i una pressió altíssima. Amb aquestes tres consignes s’estan postulant com un dels equips més sòlids de la categoria. L’Aleví C es basa en exercir una intensitat molt elevada durant tot el partit per incomodar el rival i aprofitar les seves errades. És un meticulós depredador d’errades per minimitzar les virtuts de l’oponent.

 

Amb aquest full de ruta a traçar els graciencs són tercers a la classificació amb 12 punts, a només 3 del líder, l’incontestable Santa Eulàlia que de moment ho ha guanyat tot. Per continuar a les posicions de privilegi, l’Europa haurà de vèncer al Badalona per no perdre pistonada a la classificació. Víctor Canal, entrenador escapulat, confia en aconseguir la victòria en un camp complicat; “intentarem robar en la zona de construcció del Badalona per poder-los atacar amb espais i que ells no puguin desplegar el seu joc”.

Futbol Base

 

Canal també afegeix “espero que la nostra superioritat física ens permeti desplegar un joc ràpid i efectiu. Hem d’estar molt intensos”. El cos tècnic el completa David Andrés que preveu un “partit difícil perquè el Badalona tracta molt bé la pilota i tenen un bon ritme de circulació. Hem de portar la iniciativa per controlar el duel”. El Badalona actualment és setè amb 8 punts, després de 2 empats i 2 victòries.

 

La plantilla de l’Aleví C la conformen Marcel, Martí, Barragan, Caldú, Aleix, Víctor, Pol López, Carles, Joel, Max i Luís. La cita, dissabte a les 10:00 h. al Municipal de Badalona.

acidH TEB FederacioAcell