Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PARTIT ESTRELLA: BENJAMÍ A

>>> Un article de David Bley ( @DavidBleyG )

Trajectòria de rècord

El Benjamí A ha començat com un tro. És tercer a Preferent, invicte amb 6 victòries i 2 empats. Només el superen l’Espanyol i el Cornellà i aquest dissabte intentarà assaltar la Ciutat Esportiva Joan Gamper per distanciar-se del Barça, que actualment és quart. Inici històric a la màxima categoria.

 

Espectacular començament dels escapulats. El que està aconseguint aquest equip de l’Europa és una cosa insòlita. Mai el Benjamí A havia obtingut unes xifres tan bones en el primer tram del campionat. El treball que duu a terme el cos tècnic és d’admirar. Però la història va més enllà. Aquest grup ha passat de quedar subcampió a la categoria més baixa benjamí, a meravellar a la Preferent. De disputar-se la lliga contra la Meridiana la temporada passada, a tutejar tot un FC. Barcelona.

 

El conductor del projecte és Miguel Llorente, entrenador de l’equip aquestes dues temporades. Madrileny d’origen però des de ja fa uns anys establert a Barcelona. El tècnic s’ha fet un lloc dins del club a base d’estar sempre al servei de tothom i de fer servir amb els seus conjunts un eina infal·lible; el coaching. És un expert en motivació i això s’acaba palpant en el rendiment dels seus equips. Amb Miguel hem volgut fer una anàlisi minuciosa de l’inici del Benjamí A:

Futbol Base

 

Quines són les claus?

“El més important és el grup que formem, des de jugadors, tècnics, coordinadors i famílies. El secret és que tant dins com fora del camp remem tots en una mateixa direcció. Futbolísticament crec que l’encert ha estat agafar un ritme molt intens en entrenaments i en partits. Això afegit al nivell individual dels jugadors ens ha donat un plus respecte la temporada passada”, afirma el tècnic.

 

Com s’està gestionant el bon començament de l’equip?
S’està portant bé i aviat pot fer un any que no perdem cap partit. Vivim amb il·lusió sabent que podem guanyar molt i perdent molt poquet. És moment de gaudir i aprofitar el present.

 

Com us veuen els rivals?  Han canviat els plantejaments?
És cert que algun dels rivals se’ns ha tancat a darrere, però el que no saben és que l’any passat jugàvem a la categoria més baixa. Nosaltres sempre tenim el mateix estil de joc i no el variem. Maximitzem les nostres fortaleses.

 

On està el sostre de la plantilla?
La nostra meta està en disputar, competir i gaudir cadascun dels partits de la lliga. I allà on arribem serà el nostre sostre.

 

Quina és la recepta guanyadora?
El secret no el tinc, però sí que l’èxit es comença a gestar quan baixen al camp animant-se, abraçant-se, xocant-se de mans i escridassant-se els uns als altres. Aquests gestos et mostren la magnitud de la implicació dels nanos. Veure’ls assaborint aquests moments és meravellós.

 

Es pot guanyar al Barça?
Sí, al Barça i a la resta d’equips. Jugarem amb la nostra identitat contra un grandíssim rival. A partir d’aquí, confiança plena en el Benjamí A. Esperem començar seriosos i arribar al tram final del duel amb possibilitats.

 

Així doncs, després d’un recorregut meteòric, Guillem, Sergi, Nico C., Nico F., Javi, Iván, Roc, Marc, Tomàs, Martí i Xabier intentaran fer la gesta i derrotar el FC Barcelona. La cita, dissabte a les 15:30 a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

 

Futbol Base

 

acidH TEB FederacioAcell